Baden in heerlijke badkamer- en wellnessmomenten

Kan je badkamer wel een upgrade gebruiken? Transformeer hem om tot je meest favoriete wellness-plek in huis. Laat je onderdompelen in artikels boordevol badkamerinspiratie.

Soorten baden: welk bad kiezen voor je badkamer?

Staat er een comfortabel ligbad op je verlanglijstje? Tijdens je zoektocht ontdek je het al snel: er zijn diverse soorten baden verkrijgbaar. Van vrijstaande baden tot inbouwbaden, hoekbaden en massagebaden. Dat maakt de keuze er niet makkelijker op. Bouwinfo to the rescue! Ontdek de mogelijkheden, krijg nuttige tips en kies slim uit een ruim gamma baden van topmerken.

Lees meer

Badkamer inspiratie: creëer je eigen wellnessruimte

Heerlijk ontspannen na een zware dag of je batterijen opladen? Een warme douche kan hiervoor een makkelijke oplossing zijn. Maar je kan nog een stap verder gaan. Met een paar kleine extra’s tover je je badkamer om in een echte wellness. We geven je graag enkele tips.

Lees meer

Een inloopdouche? Maak het plaatje af met een sierlijke douchegoot

De badkamer is voor velen onder ons een volwaardige leefruimte geworden, met vaak een inloopdouche als eyecatcher. Die wil je dan ook tot in de puntjes afwerken. Daarvoor heeft ACO een gevarieerd aanbod designafwatering, met als uitblinker de nieuwe ShowerDrain S+. Een nieuwe kaderloze douchegoot die helemaal in het teken staat van eenvoud.

Lees meer

Documentation

Vraag geselecteerde brochures aan

Partners