Impermo - Patroontegels en cementtegels

Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Als patroontegel verkopen we bij Impermo niet enkel de echte cementtegel, maar ook de keramische variant. Beiden worden natuurlijk op een andere manier geproduceerd. Bij de productie van een cementtegel worden er poederpigmenten aangebracht op de mal. Wanneer de poederkleuren worden opgevuld in de mal, wordt de mal omgedraaid. Achteraf wordt zand en cement gebruikt om de tegel dikte te geven. Als alles klaar is, moet de tegel gewoon nog uitdrogen. Als finishing touch wordt de tegel gepolierd om hem minder poreus te maken. Naast de echte cementtegel hebben we bij Impermo ook nog een keramische variant van 1cm dik. Deze tegel is een keramische tegel waar een patroon op aangebracht wordt en achteraf wordt doorgebakken. Doordat deze tegel wordt doorgebakken is hij minder poreus dan een echte cementtegel en zullen vlekken en oliën minder snel doordringen. Hierdoor is de tegel slijtvaster en zal hij langer meegaan in uw interieur.

Meer nieuws van IMPERMO

xxl badkamertegels
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Extra grote tegels XXL voor een extra ruimtelijk gevoel

We zien het graag groots: tegels steken we niet onder stoelen of banken maar laten we stralen in het interieur. Tegels in grootformaat (XXL) doen daar een schepje bovenop. Ze doen een kleine ruimte groter lijken en zijn dus perfect voor iedereen die graag een tikkeltje extra grandeur aan zijn interieur toevoegt.

impermo zwembadboorden
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Keramische zwembadboorden voor een perfecte afwerking

De zonnige temperaturen brachten ons een zomer vol snikhete dagen en klamme nachten. ‘Vamos a la playa’, denk je dan. Of nóg beter: je bent van plan om je eigen zwembad te plaatsen. Natuurlijk wil je dat je zwembad perfect afgewerkt wordt en dat het zich helemaal integreert in je huidige tuinlandschap. Onze zwembadboorden met bijbehorende keramische terrastegels van 2 cm dik doen het gewoon allebei!

Impermo tool
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Ontdek hoe je vloer er gaat uitzien in je interieur

Het moment suprême is aangebroken: tijd om je vloer te kiezen. Maar, dan gebeurt het: keuzestress. Je ontdekt al gauw dat je meerdere vloeren mooi vindt. Hoe weet je welke vloertegels het beste passen in jouw interieur? Kom het te weten nog voor er maar één tegel geplaatst is.

Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Deze keramische tegels sieren onze hedendaagse woningen en terrassen

De vloer onder je voeten bepaalt de look and feel van een kamer. Ga je voor tegels die een neutrale basis vormen of die net een blikvanger zijn? De grootte van de tegels en het design zijn hierin bepalend. Hoe kies je de mooiste en/of meest duurzame exemplaren eruit? We zetten de trends op een rijtje.

palace parisienne
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Droom weg met de najaarsstijl : La palace Parisienne

Romantisch flaneren door het schilderachtige Montmartre, wegdromen bij de haute couture in de boetieks op Avenue Montaigne. Parijs is dé stad die rijkdom, romantiek en warmte samenbrengt. Al deze elementen vind je ook terug in één van de najaarsstijlen 2019: La palace Parisienne.