Zelf je drainerend terras plaatsen - demonstratie

Met het Staenisrooster, een robuust zelfbouwsysteem voor kleine oppervlaktes, plaats je je terras vloeropbouw makkelijk zelf. Zo kun je vaak rekenen op een mooie besparing.

In deze video tonen we hoe je drainagemortel aanmaakt a.d.h.v. porfier, cement en water, hoe je de ondergrond voorbereidt zodat het Staenisrooster eenvoudig plaatsbaar is op de gemaakte helling, hoe je het Staenisrooster onder helling plaatst met een waterpas, hoe je randisolatie plaatst aan de muren van een terras, hoe je het Staenisrooster invult met drainagemortel en afsleept net onder het de bovenkant van rooster, hoe je chape aanmaakt a.d.h.v. zand, cement en water, hoe je de chape nat in nat aanbrengt en insmeert op de drainagemortel, hoe je de chape op poliert met een schuurbord, chape truweel en chapeijzer.

Met deze tips kan je direct van start gaan om zelf je terras vloeropbouw te plaatsen. Gebruik de vloeropbouw tool en ontvang meer specifieke informatie over jouw terras vloeropbouw.

Je Staenisrooster, de nodige vulmiddelen en het plaatsingsgereedschap bestel je makkelijk online via de webshop. Het Staenisrooster met eigen ogen previewen voor je beslist? Bezoek een toonzaal van Sack zelfbouw.

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.