Schaduw creëren in je tuin met schaduwbomen, groene luifels en groene muren?

Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Tuinontwerp.

Deze klimaatbewuste inspiratietuin op Batibouw 2020 is het resultaat van een samenwerking tussen tuinontwerper en tuinaannemer. Schaduwcreatie, biodiversiteit, wateropvang,... Een tuinaannemer legt je tuin klimaatbewust aan. Meer info op tuinaannemer.be.

Meer nieuws van Het Tuinaannemereffect

haagbeuk omheining
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Verschillende soorten hagen om je tuin mee te omheinen

Wil je graag je tuin omheinen op een natuurlijke manier? Dan is een levende plantenhaag een goed idee. Welke soorten hagen kun je zoal plaatsen? Wie kun je hiervoor aanspreken?

Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Waterbeheer.

Waterbeheer in de tuin: wapen je tuin tegen droogte

Door slim om te springen met water, blijft jouw tuin in topconditie. Ook tijdens periodes van aanhoudende droogte. Hoe zorg je voor een goed waterbeheer in je tuin? Ontdek onze tips en schakel een tuinaannemer in voor de uitvoering van een actieplan op maat.

tuinaanemer vijver plaatsen
Geplaatst in Tuin.

Een vijver aanleggen? Kies voor een tuinaannemer

Een vijver in de tuin is een absolute meerwaarde. Een waterpartij is zowel voor mens als dier aantrekkelijk.  Wil je graag eentje laten aanleggen? Een tuinaannemer weet raad! Ontdek er hier meer over.

Boomverzorger
Geplaatst in Tuin.

Bomen kiezen, verzorgen, snoeien of vellen? De boomverzorger helpt!

Bij de aanleg van je tuin, of verbouwingen van je huis of tuin, houd je best rekening met de aanwezige bomen. Hier verschijnt de boomverzorger op het toneel. Een bekwame boomverzorger staat je bij met advies en helpt je bij het verzorgen van je bomen. Ontdek de mogelijkheden en vind een vakman in je buurt.  

Hoe moet je je gazon verticuteren? Enkele tips

Na een tijdje kan er een viltlaag van plantaardig materiaal ontstaan in je gazon. Dit kun je oplossen door je grasmat te verticuteren. Wat houdt deze tuinklus precies in en hoe ga je aan de slag? Ontdek enkele tips.