Genieten in de vrije natuur… Of van je eigen stadstuintje?

Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Tuinontwerp.

Keihard genieten van je tuin, of je budget nu groot is of klein: het kan, dankzij het vakmanschap en de expertise van je tuinaannemer. Contacteer hem gerust, want het tuinaannemereffect doet heerlijk deugd! Kijk snel op tuinaannemer.be.

Meer nieuws van Het Tuinaannemereffect

tuinaanemer vijver plaatsen
Geplaatst in Tuin.

Een vijver aanleggen? Kies voor een tuinaannemer

Een vijver in de tuin is een absolute meerwaarde. Een waterpartij is zowel voor mens als dier aantrekkelijk.  Wil je graag eentje laten aanleggen? Een tuinaannemer weet raad! Ontdek er hier meer over.

Boomverzorger
Geplaatst in Tuin.

Bomen kiezen, verzorgen, snoeien of vellen? De boomverzorger helpt!

Bij de aanleg van je tuin, of verbouwingen van je huis of tuin, houd je best rekening met de aanwezige bomen. Hier verschijnt de boomverzorger op het toneel. Een bekwame boomverzorger staat je bij met advies en helpt je bij het verzorgen van je bomen. Ontdek de mogelijkheden en vind een vakman in je buurt.  

Hoe moet je je gazon verticuteren? Enkele tips

Na een tijdje kan er een viltlaag van plantaardig materiaal ontstaan in je gazon. Dit kun je oplossen door je grasmat te verticuteren. Wat houdt deze tuinklus precies in en hoe ga je aan de slag? Ontdek enkele tips.

Wanneer en hoe moet je je gazon bemesten?

Wil je genieten van een mooi gazon? Dan is een goed onderhoud aangewezen. Gras heeft net als planten licht, water, lucht en voeding nodig om te leven. Goede meststoffen horen daar ook bij. Hoe en wanneer bemest je je gazon? Je tuinaannemer weet raad. Krijg hier alvast enkele tips.