Hoe installeer ik Roma panelen

Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Meer nieuws van Giardino

Giardino draadpanelen
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Draadpanelen: de stevige tuinafsluiter die levenslang meegaat

Draadpanelen sluiten uw tuin veilig en betrouwbaar af. De panelen, gemaakt van gelast metaaldraad, kiest u op basis van uw wensen. Wilt u een enkele staaf, dubbelstaafs, met of zonder poort? En in welke kleur? Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om ze een andere look te geven door bijvoorbeeld te werken met linten of de draadpanelen aan te kleden met houten panelen.

Giardino Lucca poorten & panelen
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

LUCCA panelen & poorten: de oplossing waarbij stijl en privacy hand in hand gaan

Wat is het heerlijk als je buiten kunt genieten: van de eerste zonnestralen, spelende kinderen, een lekker glas drinken etc. Maar wil je genieten in stijl én met optimale privacy in je eigen tuin? Dan is de LUCCA-lijn, met diverse panelen en poorten, de oplossing voor jou. Je kunt ze inzetten als tuinomheining, als afscheiding voor het terras of juist aan de voorzijde van het huis als blikvanger. Je zorgt met LUCCA voor een kwalitatieve tuinafsluiting die optimale privacy garandeert en combineert met die stijlvolle look!

Colora verfwinkel fotowedstrijd
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Show de poorten van jouw paleis en maak kans op € 250

Ben jij ook zo trots op jouw Giardino poort? Terecht! Echter, grote kans dat wij dat niet weten. Dat vinden we jammer en daar willen we verandering in brengen. Wij pronken namelijk al jaren in vele tuinen in binnen- en buitenland, maar zien de eindresultaten meestal niet. Als één van Europa’s grootste distributeurs op het gebied van tuinafsluiting verkopen wij namelijk enkel aan dealers, zoals bijvoorbeeld bouwmarkten en doe-het-zelf zaken en niet rechtstreeks aan consumenten. Maar, ook wij zijn trots op onze producten en ook wij willen dat graag aan (toekomstige) klanten laten zien!

Schanskorven giardino
Geplaatst in Tuin > Rondom het huis > Afsluitingen.

Schanskorven: de robuuste eyecatcher in uw tuin!

Schanskorven zijn favoriet in grote en kleine tuinen. En dat is begrijpelijk. Ze zijn duurzaam, onderhoudsarm, gemakkelijk te (her)plaatsen en naar wens te vullen. De mogelijkheden zijn oneindig. Schanskorven als tuinafscheiding en schutting zijn bekend, maar wat dacht u van een brievenbus, bloembak, tuinbank- of haard met een schanskorf als basis?