Aluminium carports en terrasoverkappingen - BOzARC

BOzARC is dé expert in de productie en plaatsing van aluminium overkappingen. Wij voorzien in terrasoverkappingen en carports voor je auto, mobilhome & caravan alsook overdekte inkomhallen, deurluifels en overkappingen voor fietsenstallingen, rokersruimten, etc.

Meer nieuws van BOzARC bvba

Welke dakbedekking leg je op een carport?

Ga je een carport te installeren? Mooi, je zult weldra je wagen, caravan of motorhome in alle veiligheid kunnen parkeren. Maar voor het zover is, zul je eerst enkele belangrijke keuzes moeten maken. Weet je bijvoorbeeld al welke dakbedekking je het best neemt? Dit zijn de mogelijkheden.

Staat je carport het beste vrij of beter tegen de gevel?

Om je wagen te beschermen tegen weersinvloeden, is het een goed idee om een carport te plaatsen. Maar plaats je die nu het beste tegen je gevel, of is een vrijstaande installatie beter?  We zetten de voor- en nadelen van beide opties op een rijtje.

Garage of carport plaatsen voor je Mobilhome?

Een mobilhome aanschaffen is een redelijke investering. Daarom kun je hem best beschermen tegen hagel, takken of afwaaiende dakpannen! Is een carport daar geschikt voor? Of net niet? Wij maken je wegwijs! 

Heb je een bouwvergunning nodig om een carport te plaatsen?

Een carport komt tijdens ieder seizoen goed van pas als je geen garage hebt. Een carport beschermt je auto tegen hagel & stormweer, en 's winters moet je nooit nog ijs krabben. De afgelopen jaren is er héél wat gewijzigd in verband met bouwvergunningen voor het plaatsen van een carport! In dit artikel zetten we de belangrijkste aandachtspunten voor aangebouwde en vrijstaande carports op een rij. 

Welke factoren bepalen de prijs van een terrasoverkapping?

Ben je overtuigd van de vele voordelen van een terrasoverkapping? Dan overweeg je wellicht om er ook bij jou thuis een te installeren. Ga daarbij niet over één nacht ijs! Vraag een offerte aan en informeer je goed over de verschillende factoren die de prijs van een terrasoverkapping bepalen.