Zehnder Zmart

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Zehnder Zmart overtuigt met zijn onopvallend, sober maar altijd modern ontwerp. Met zijn vlakke en gladde front past de radiator elegant in elke ruimtestructuur. De modellen van Zehnder Zmart voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit, lange levensduur en duurzaamheid. Daarom geeft Zehnder een fabrieksgarantie van 15 jaar op de componenten en 5 jaar op de thermostaat en het ventielinzetstuk. Ook bij de inbouw in een reeds bestaand systeem.

De kern van de radiator is een dubbel binnenwerk van kunststof in twee of drie lagen. Dit biedt een hoog verwarmingsvermogen en een extreme duurzaamheid (reeds meer dan 30 jaar in het labo gesimuleerd). Door het grote oppervlak van het kunststof binnenwerk worden vergelijkbare vermogens gerealiseerd als bij klassieke stalen radiatoren. Corrosievrij polymeer binnenwerk zorgt voor roestvrije en daardoor energie-efficiënte en duurzame verwarmingssystemen.

De Zehnder Zmart Flex cValve kan zowel met zichtbare als onzichtbare aansluiting gemonteerd worden. De unieke inbouwmodule laat de Zmart radiator als het ware zweven tegen de muur en biedt de ideale oplossing voor mensen die doorgedreven esthetiek en minimalisme nastreven.