Designradiator : Zehnder Charleston

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

De iconische en tijdloze designradiator op maat van elke ruimte.

De Zehnder Charleston kolomradiator, een van de paradepaardjes van Zehnder, bestaat meer dan 90 jaar en werd al in meer dan 12 miljoen bouwprojecten toegepast. Met zijn traditionele en toch strakke vormgeving past hij perfect bij alle interieurstijlen: van hypermoderne woningen tot klassieke renovatieprojecten. Dankzij de vintagetrend beleeft de Charleston al enkele jaren een ware revival op de markt.

 

Op de computergestuurde productielijn kunnen meer dan 3 miljoen versies van de Zehnder Charleston gerealiseerd worden. Hij is verkrijgbaar in CV- en elektrische versie en leverbaar in bijna alle kleuren en afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart.

Meer nieuws van Zehnder

Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Zehnder lanceert nieuw luchtafvoerventiel: betere akoestiek en mooier design

Er was al het toevoerventiel ComfoValve Luna S, maar nu breidt Zehnder zijn gamma verder uit met de ComfoValve Luna E, een luchtafvoerventiel waarbij de focus ligt op design en akoestiek. “De Luna S was op technisch vlak al top. De voorbije jaren hebben we echter gemerkt dat klanten meer dan vroeger op zoek zijn naar een goed werkend ventiel dat er esthetisch mooi uitziet en geluidsarm is”, weet Simon Van Herp, systeemadviseur bij Zehnder.