Designradiator : Zehnder Charleston

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

De iconische en tijdloze designradiator op maat van elke ruimte.

De Zehnder Charleston kolomradiator, een van de paradepaardjes van Zehnder, bestaat meer dan 90 jaar en werd al in meer dan 12 miljoen bouwprojecten toegepast. Met zijn traditionele en toch strakke vormgeving past hij perfect bij alle interieurstijlen: van hypermoderne woningen tot klassieke renovatieprojecten. Dankzij de vintagetrend beleeft de Charleston al enkele jaren een ware revival op de markt.

 

Op de computergestuurde productielijn kunnen meer dan 3 miljoen versies van de Zehnder Charleston gerealiseerd worden. Hij is verkrijgbaar in CV- en elektrische versie en leverbaar in bijna alle kleuren en afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart.

Meer nieuws van Zehnder

Zehnder gezond binnenklimaat
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Warmere zomers bedreigen gezond binnenklimaat

Het is tegenwoordig makkelijker om je huis warm te houden in de winter, dan koel in de zomer. Het KMI acht de kans groot, dat de komende zomers nóg warmer worden dan afgelopen jaar. De record-temperaturen die dit voorjaar worden gerealiseerd, lijken daar een voorbode van te zijn. Iedereen ondervindt dat dit binnenshuis oncomfortabel en zelfs ongezond is. Steeds vaker zal de installateur om hulp gevraagd worden bij het leefbaar houden van de woon- en slaapruimten in die bijna-tropische zomermaanden.

Balansventilatie voordelen
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Balansventilatie: deze 6 voordelen mag je niet missen!

Gezonde lucht in de woning is belangrijk. Maar omdat onze woningen steeds beter geïsoleerd zijn, komt er nauwelijks verse lucht van buiten naar binnen. Om een gezonde luchtkwaliteit in de woning te verzekeren heb je een goed functionerend ventilatiesysteem nodig. Ken jij deze voordelen van een balansventilatiesysteem?

Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Zehnder lanceert nieuw luchtafvoerventiel: betere akoestiek en mooier design

Er was al het toevoerventiel ComfoValve Luna S, maar nu breidt Zehnder zijn gamma verder uit met de ComfoValve Luna E, een luchtafvoerventiel waarbij de focus ligt op design en akoestiek. “De Luna S was op technisch vlak al top. De voorbije jaren hebben we echter gemerkt dat klanten meer dan vroeger op zoek zijn naar een goed werkend ventiel dat er esthetisch mooi uitziet en geluidsarm is”, weet Simon Van Herp, systeemadviseur bij Zehnder.