Hoe wordt een radiator gemaakt?

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Radson-radiatoren zijn gemaakt van hoogwaardig staal met als voordeel dat warmte veel beter geleidt en decennialang meegaat. Gemaakt volgens de modernste productieprocessen en ontworpen aan zeer strenge Q-controles voldoen ze ruimschoots aan alle voorgeschreven normen. Tevens vormen ze de meest efficiënte en meest flexibele oplossing in combinatie met lagetemperatuur-verwarmingssystemen, wat energie- en kostenbesparend werkt. Een combinatie die alles in huis heeft.

Kwaliteit is zonder twijfel de basis van ons succes , maar ook van onze relaties. Met meer dan 50 jaar internationale ervaring, weten wij dat u altijd op ons kan rekenen. We gaan mee met onze tijd zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten. Sterker nog , om de kwaliteit van onze hoogwaardige producten te kunnen blijven waarborgen, investeren we continu in mensen, materialen en processen. Samen met u willen we stralen, in elk opzicht en in elk project!

Meer nieuws over Radiatoren

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Flinterdunne oni nu ook Elektrisch, ontdek de Oni-EL

In hedendaagse goed geïsoleerde huizen, vaak uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen, vormt elektrische verwarming een kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke en vooral duurzame oplossing. Oni, de dunste aluminium designradiator die Vasco ooit ontwikkelde, is er nu ook in een elektrische versie. Zo koppelt Vasco minimalistisch topdesign aan een ultrasnelle reactietijd. Het resultaat? Oogstrelend warmtecomfort voor elk interieur.

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Vasco linkt verleden en toekomst met nieuwe ritmo-radiator

Heb je soms heimwee naar de look & feel van radiatoren uit grootmoeders tijd? Je kent ze wel: de gietijzeren radiatoren die zowel moderne lofts als klassieke herenhuizen net dat beetje extra cachet gaven. Vasco neemt je met de nieuwe Ritmo-radiator voor een stuk mee terug in de tijd. Het authentieke karakter betekent niet dat je moet inboeten aan warmtecomfort, want de Ritmo zorgt in elke woonst voor een uitstekende warmtestraling.

 

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Meer ruimte. Meer rust. Meer design.

Een klein stukje design met een grote impact. Zo kan je Multi+ wel omschrijven, het veelzijdige accessoire dat Vasco ontwierp voor verticale radiatoren in de keuken of badkamer. Niet alleen is de elegante beugel ideaal om je handdoeken te drogen, het zwevende tablet geeft ook ruimte aan je favoriete spullen. “Zo breng je instant sfeer in huis, rustig en subtiel geïntegreerd“, vertelt ontwerper Wim Segers.

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Bereken de capaciteit van je radiator

In dit blogartikel vindt u alle informatie die u nodig heeft om de capaciteit/ het vermogen van de voor u geschikte radiator te bepalen. De benodigde capaciteit voor uw ideale radiator is onder meer afhankelijk van de grootte van de kamer, de temperatuur die u in de kamer wenst, het soort ruimte waarin de radiator zal worden geplaatst én het type verwarming dat u zoekt.

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

De dunste radiator ooit op de Belgische markt: de Vasco Oni

In primeur voorgesteld op Batibouw, brengt Vasco de revolutionaire designradiator ONI eind november op de Belgische markt. Naast het vooruitstrevende design heeft deze kampioen in de lichtgewichtklasse ook voordelen voor de installateur. Het verhaal van een ‘perfect match’ tussen vorm en functie.