Hoe wordt een radiator gemaakt?

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Radson-radiatoren zijn gemaakt van hoogwaardig staal met als voordeel dat warmte veel beter geleidt en decennialang meegaat. Gemaakt volgens de modernste productieprocessen en ontworpen aan zeer strenge Q-controles voldoen ze ruimschoots aan alle voorgeschreven normen. Tevens vormen ze de meest efficiënte en meest flexibele oplossing in combinatie met lagetemperatuur-verwarmingssystemen, wat energie- en kostenbesparend werkt. Een combinatie die alles in huis heeft.

Kwaliteit is zonder twijfel de basis van ons succes , maar ook van onze relaties. Met meer dan 50 jaar internationale ervaring, weten wij dat u altijd op ons kan rekenen. We gaan mee met onze tijd zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten. Sterker nog , om de kwaliteit van onze hoogwaardige producten te kunnen blijven waarborgen, investeren we continu in mensen, materialen en processen. Samen met u willen we stralen, in elk opzicht en in elk project!

Meer nieuws over Radiatoren

Bereken de capaciteit van een radiator
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Bereken de capaciteit van je radiator

In dit blogartikel vindt u alle informatie die u nodig heeft om de capaciteit/ het vermogen van de voor u geschikte radiator te bepalen. De benodigde capaciteit voor uw ideale radiator is onder meer afhankelijk van de grootte van de kamer, de temperatuur die u in de kamer wenst, het soort ruimte waarin de radiator zal worden geplaatst én het type verwarming dat u zoekt.

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE