Hoe wordt een radiator gemaakt?

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Radson-radiatoren zijn gemaakt van hoogwaardig staal met als voordeel dat warmte veel beter geleidt en decennialang meegaat. Gemaakt volgens de modernste productieprocessen en ontworpen aan zeer strenge Q-controles voldoen ze ruimschoots aan alle voorgeschreven normen. Tevens vormen ze de meest efficiënte en meest flexibele oplossing in combinatie met lagetemperatuur-verwarmingssystemen, wat energie- en kostenbesparend werkt. Een combinatie die alles in huis heeft.

Kwaliteit is zonder twijfel de basis van ons succes , maar ook van onze relaties. Met meer dan 50 jaar internationale ervaring, weten wij dat u altijd op ons kan rekenen. We gaan mee met onze tijd zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten. Sterker nog , om de kwaliteit van onze hoogwaardige producten te kunnen blijven waarborgen, investeren we continu in mensen, materialen en processen. Samen met u willen we stralen, in elk opzicht en in elk project!

Meer nieuws over Radiatoren

Bereken de capaciteit van een radiator
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Bereken de capaciteit van je radiator

In dit blogartikel vindt u alle informatie die u nodig heeft om de capaciteit/ het vermogen van de voor u geschikte radiator te bepalen. De benodigde capaciteit voor uw ideale radiator is onder meer afhankelijk van de grootte van de kamer, de temperatuur die u in de kamer wenst, het soort ruimte waarin de radiator zal worden geplaatst én het type verwarming dat u zoekt.

Radiator verven
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Radiator verven: stap voor stap in een nieuw jasje!

Een likje verf kan je interieur helemaal transformeren. Radiatoren vormen soms een storend element. Wil je ze opnemen in het geheel of zien ze er niet meer zo mooi uit? Dan hoef je ze niet per se uit te breken. Je kunt ze ook schilderen! Hoe ga je te werk? Ontdek enkele tips.

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE