Hoe wordt een radiator gemaakt?

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Radson-radiatoren zijn gemaakt van hoogwaardig staal met als voordeel dat warmte veel beter geleidt en decennialang meegaat. Gemaakt volgens de modernste productieprocessen en ontworpen aan zeer strenge Q-controles voldoen ze ruimschoots aan alle voorgeschreven normen. Tevens vormen ze de meest efficiënte en meest flexibele oplossing in combinatie met lagetemperatuur-verwarmingssystemen, wat energie- en kostenbesparend werkt. Een combinatie die alles in huis heeft.

Kwaliteit is zonder twijfel de basis van ons succes , maar ook van onze relaties. Met meer dan 50 jaar internationale ervaring, weten wij dat u altijd op ons kan rekenen. We gaan mee met onze tijd zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten. Sterker nog , om de kwaliteit van onze hoogwaardige producten te kunnen blijven waarborgen, investeren we continu in mensen, materialen en processen. Samen met u willen we stralen, in elk opzicht en in elk project!

Meer nieuws over Radiatoren

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Flinterdun zonder compromissen

Een hot topic in de verwarmingswereld: de vraag naar fijn ontworpen radiatoren die naast hun duurzame technologie ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Als antwoord komt VASCO met de innovatieve ONI: een uiterst dun, zwevend design dat past in elk interieur en met slimme technologie je ruimte verwarmt.

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Radiatoren met elektrische ‘Blower’ zijn snel, krachtig én ecologisch

Nergens is snelle, krachtige verwarming zo belangrijk als in de badkamer. Om te voorkomen dat je verkleumt wanneer je uit het bad of de douche stapt, moet je op zoek naar badkamerradiatoren die de ruimte snel tot de gewenste temperatuur verwarmen.

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Vasco linkt verleden en toekomst met nieuwe ritmo-radiator

Heb je soms heimwee naar de look & feel van radiatoren uit grootmoeders tijd? Je kent ze wel: de gietijzeren radiatoren die zowel moderne lofts als klassieke herenhuizen net dat beetje extra cachet gaven. Vasco neemt je met de nieuwe Ritmo-radiator voor een stuk mee terug in de tijd. Het authentieke karakter betekent niet dat je moet inboeten aan warmtecomfort, want de Ritmo zorgt in elke woonst voor een uitstekende warmtestraling.

 

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Elektrische badkamerradiatoren met geïntegreerde blower zijn Belgische primeur

Met Blower lanceert VASCO een duurzame innovatie om snel én slim elektrisch te verwarmen. De nieuwe reeks badkamerradiatoren is uitgerust met een verwarmingsventilator die voor extra warmteafgifte zorgt. Helemaal op maat van jouw gewoontes, want de bewegingssensor stelt automatisch een programma in volgens je leefpatroon. VASCO tekent daarmee voor een primeur op de Belgische markt, conform de nieuwe Europese energienormen voor 2018.

Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Bereken de capaciteit van je radiator

In dit blogartikel vindt u alle informatie die u nodig heeft om de capaciteit/ het vermogen van de voor u geschikte radiator te bepalen. De benodigde capaciteit voor uw ideale radiator is onder meer afhankelijk van de grootte van de kamer, de temperatuur die u in de kamer wenst, het soort ruimte waarin de radiator zal worden geplaatst én het type verwarming dat u zoekt.