Nieuwigheden van Radson in 2017

Geplaatst in Technieken > Verwarming.

De evolutie van radiatoren is enorm. Daar waar radiatoren vroeger puur functioneel waren, is dit functionele in de loop der tijd nooit vergeten, maar het design aspect is zeker een rol gaan spelen. Radson is vooral gekend voor zijn Semi-Design radiatoren, of eenvoudiger gezegd, radiotoren aan betaalbare en aanvaardbare prijs.

Ook al werden radiatoren belangrijker en belangrijker, werd er toch ook een verschuiving richting vloerverwarming vastgesteld. Radson heeft ook regelingen die er voor kunnen zorgen dat vloerverwarming & radiatoren met elkaar kunnen werken. Dit is nodig aangezien mensen vroeger een keuze maakten of radiatoren of vloerverwarming, maar nu wordt er dikwijls gekozen voor een combinatie van beide systemen.  

Radiatoren zijn een toegevoegde waarde aan het interieur.  Radson heeft zelfs een app ontwikkeld waar je een foto mee kunt nemen van je eigen interieur en daar kun je dan gewoon een radiator inschuiven.  

Meer nieuws van Radson

Radson Touch E3
Geplaatst in Technieken > Verwarming.

Batibouw 2017 : Regel je verwarming vanuit je luie zetel

Beeld je de volgende situatie in: na een vermoeiende werkdag plof je neer in de zetel. Plots voel je nood aan een verkwikkende douche, maar je hebt weinig zin om die in een kille badkamer te nemen. Geen probleem, vanuit je luie zetel activeer je met je smartphone of tablet alvast de badkamerradiator voor een extra warm en comfortabel gevoel. Hoe is dit mogelijk? Dankzij de Radson Touch E3 zoneregeling, die toelaat om je installatie vanop afstand te bedienen en zones individueel te regelen.

Klassieke radiator van radson
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

De juiste radiator kiezen: een koud kunstje dankzij Radson

Wanneer je (ver)bouwt en een nieuwe verwarmingsinstallatie plaatst, zit je meestal met heel wat vragen over de radiatoren: waar dien ik rekening mee te houden bij het vervangen van mijn oude radiatoren? Welk type radiator past in mijn ruimte? Wat zijn de voordelen van elektrische radiatoren? Hoe combineer ik een kleurrijke radiator in mijn interieur enz. Op onze Radson-website helpen we je op deze vragen het antwoord te vinden.

Radson Yali Parada elektrische radiator
Geplaatst in Technieken > Verwarming > Radiatoren.

Wanneer kiezen voor een elektrische radiator

Elektrische radiatoren staan bekend om hun hogere kostenplaatje als het op verbruik aankomt. Toch is elektrische verwarming – zeker in combinatie met zonnepanelen of een warmtepomp – in bepaalde situaties veruit de beste oplossing. 

Parada 2
Geplaatst in Evenementen > Batibouw.

Batibouw 2016 : Radiatoren!

Radson wil haar klanten zo goed mogelijk ondersteunen in de zoektocht naar de ideale radiator voor hun interieur. Verwarmingscomfort en warmteafgifte zijn uiteraard een absolute voorwaarde, maar ook het design en de kleur van de radiator moet op de ruimte afgestemd zijn. Ook op Batibouw 2016 wordt deze lijn verder doorgetrokken. De Radson-stand biedt de consument de nodige inspiratie, maar ook de professionelen blijven uiteraard van harte welkom.

Gratis documentatie van Radson