RHP luchtbehandelingskasten: Koelen, verwarmen en ventileren

Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Koelen, verwarmen en ventileren met één enkel toestel? Het kan met de RHP luchtbehandelingskasten.

Deze serie compacte plug ’n play toestellen met warmtewielwisselaar en ingebouwde warmtepomp is breed toepasbaar in zowel residentiële als niet residentiële projecten.

Voor residentiële toepassingen zijn er de Domekt RHP units met luchtvolumes variërend van 200m³/h tot 1000m³/h, terwijl voor niet-residentiële toepassingen de Verso RHP toestellen met een capaciteit tussen de 1000m³/h tot 25.000m³/h ingezet kunnen worden.

Meer nieuws van Ventilair Group Belgium

Batibouw 2018 - Ventilair Group op Batibouw

Zoals gewoonlijk is Ventilair ook dit jaar terug te vinden op Batibouw met hun laatste ontwikkelingen. Deze keer van 22 februari tot en met 4 maart 2018 bij hun partners in hal 12, waaronder op stand 111.

 

Ventilair warmste week
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Ventilair Group zet zich in voor het goede doel

Ventilair Group Belgium organiseert in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel een quiz ten voordele van het Kinderkankerfonds. 

Bis Beurs 2017 - Ventilair

Vanaf zaterdag 7 oktober zijn we terug te vinden op de Bis beurs bij onze partners! We stellen er de Svara en Uniflexplus+ voor. Bezoek ons in hal 3.

Ventilatie - Ventilair maakt tv debuut
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Ventilair Group maakt tv-debuut

Ventilair Group, fabrikant en distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, is de komende 2 weekenden te zien op Kanaal Z.

Logo ventilair
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

SLS Groep en Ventilair Group Belgium slaan de handen in elkaar

Ventilair Group, distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, en tevens fabrikant van het flexibele luchtverdeelsysteem Uniflexplus+, en SLS Groep, aankoopgroepering op vlak van sanitair, verwarming, ventilatie en hernieuwbare energie, bestaande uit de groothandels Schrauwen, Lambrechts en Sax, slaan per vandaag de handen in elkaar voor een intensieve samenwerking op vlak van distributie van ventilatie-oplossingen in België.