Reiniging van het Uniflexplus+ luchtverdeelsysteem

Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Reinigen en onderhouden van Uniflexplus+ luchtkanalen.

Meer nieuws van Ventilair Group Belgium

Ventilair warmste week
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Ventilair Group zet zich in voor het goede doel

Ventilair Group Belgium organiseert in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel een quiz ten voordele van het Kinderkankerfonds. 

Bis Beurs 2017 - Ventilair

Vanaf zaterdag 7 oktober zijn we terug te vinden op de Bis beurs bij onze partners! We stellen er de Svara en Uniflexplus+ voor. Bezoek ons in hal 3.

Ventilatie - Ventilair maakt tv debuut
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Ventilair Group maakt tv-debuut

Ventilair Group, fabrikant en distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, is de komende 2 weekenden te zien op Kanaal Z.

Logo ventilair
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

SLS Groep en Ventilair Group Belgium slaan de handen in elkaar

Ventilair Group, distributeur van ventilatieproducten in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, en tevens fabrikant van het flexibele luchtverdeelsysteem Uniflexplus+, en SLS Groep, aankoopgroepering op vlak van sanitair, verwarming, ventilatie en hernieuwbare energie, bestaande uit de groothandels Schrauwen, Lambrechts en Sax, slaan per vandaag de handen in elkaar voor een intensieve samenwerking op vlak van distributie van ventilatie-oplossingen in België.

Ventilatie - Sentinel kinetic advance 350
Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

1 woonproject, 100 ventilatie-units met warmteterugwinning

Op een steenworp van het centrum van Oudenaarde wordt momenteel het woonproject Schelde-eiland opgetrokken. Het is een aaneenschakeling van unieke residenties bestaande uit één, twee of drie slaapkamers. Er worden maar liefst 100 Sentinel Kinetic Advance 250S units geïnstalleerd. Door voor dergelijk ventilatiesysteem te kiezen wint men tot 25 e-peilpunten.