Installatie van hybalans ventilatie

Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Het ventilatiesysteem D (ventilatiegroep voor balansventilatie, extactie en pulsie) zorgt ervoor dat u in de woning kunt genieten van de voorverwarmde buitenlucht . Het systeem voert evenveel slechte lucht af (geuren en vocht ), als er verse lucht wordt binnengebracht . Vandaar ook de term “balansventilatie”.
Hybalansplus is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat een gezond binnen­klimaat alleen bereikt kan worden door niet alleen de afvoer van gebruikte lucht te regelen maar ook de aanvoer van verse lucht. Dit uitgangspunt met een zo hoog mogelijke energiebesparing en montagegemak met een maximaal aan comfort­ en gebruikersgemak maakt het Hybalansplus ventilatiesysteem uniek.Hybalansplus geeft antwoord op de behoefte vanuit de bouwwereld en de uiteindelijke gebruiker zoals:  een ventilatiesysteem dat heel veel flexibiliteit vertoont tijdens het bouwproces.  een nieuw ventilatiesysteem in verband met de aanscherping van eisen  zoals geluid en energiebesparende maatregelen.

 

Meer nieuws van Egeda NV

Badkameridee: veelzijdige douchewand met elegante, minimalistische look

Op zoek naar een inloopdouche met minimalistisch design? De WALK-IN XC zorgt voor pure elegantie in de badkamer en is flexibel inzetbaar. Als Walk-In oplossing én als scheidingswand.

Gelukkige verjaardag!: 44 jaar Kermi douchewanden

Kermi schrijft succesverhalen.  44 jaar innovatieve oplossingen voor douchewanden, 44 jaar ervaring en expertise en 44 jaar passie voor douchen

Gespot: flexibele pendeldeur voor je douche

Met een slimme badkameropstelling geniet je van extra comfort en bewegingsvrijheid. Wanneer je een douche gaat kiezen, let je daarom ook op de deuropening ervan. Met de LIGA-draaideur van Kermi heb je de keuze: ofwel draait de deur aan de muurzijde, ofwel draait de deur aan de zijde van het vast segment.

Nieuwkomer bij de inloopdouches: de gelijkvloerse LIGA

Inloopdouches blijven populair. Kermi pakt uit met een nieuwe ingenieuze oplossing: een gelijkvloerse inloopdouche van de serie LIGA. Ontdek dit multi-talent met drempelvrije toegang.

Kermiprotect
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen.

Professionele beschermende scheidingswanden voor een veilige samenwerking in je bedrijf

Wist je dat douchewandenfabrikant Kermi je nu ook hoogwaardige professionele scheidingswanden aanbiedt in de door haar gekende superieure kwaliteit?