Installatie van hybalans ventilatie

Geplaatst in Technieken > Ventilatie.

Het ventilatiesysteem D (ventilatiegroep voor balansventilatie, extactie en pulsie) zorgt ervoor dat u in de woning kunt genieten van de voorverwarmde buitenlucht . Het systeem voert evenveel slechte lucht af (geuren en vocht ), als er verse lucht wordt binnengebracht . Vandaar ook de term “balansventilatie”.
Hybalansplus is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat een gezond binnen­klimaat alleen bereikt kan worden door niet alleen de afvoer van gebruikte lucht te regelen maar ook de aanvoer van verse lucht. Dit uitgangspunt met een zo hoog mogelijke energiebesparing en montagegemak met een maximaal aan comfort­ en gebruikersgemak maakt het Hybalansplus ventilatiesysteem uniek.Hybalansplus geeft antwoord op de behoefte vanuit de bouwwereld en de uiteindelijke gebruiker zoals:  een ventilatiesysteem dat heel veel flexibiliteit vertoont tijdens het bouwproces.  een nieuw ventilatiesysteem in verband met de aanscherping van eisen  zoals geluid en energiebesparende maatregelen.

 

Meer nieuws van Egeda NV

Douche inspiratie: puristische douchewanden White Line van Kermi

Wit staat voor puurheid en zuiverheid, en tegelijkertijd voor een zekere luchtigheid. Geen wonder dat deze kleur ook zijn weg vindt in het badkamerdesign. Ter gelegenheid van het 44-jarig jubileum van de Kermi doucheschermen presenteert Kermi de "Birthday Edition" White Line - vier Walk-In douches in de nieuwe, frisse soft witte look.

De gezinsbadkamer: zo voorkom je die stresserende ochtendspits

’s Ochtends telt elke minuut. Hoe vermijd je dat je telkens moet aanschuiven voor de badkamerdeur? Simpel, zorg voor een goede badkamerindeling en jullie kunnen tegelijkertijd aan de slag. 

Trend: elegante inloopdouche met strakke stabilisatie tegen muur of plafond

Wat als je thuis zou kunnen profiteren van de luxe van een wellness? Met een royale inloopdouche ligt dat weldadige gevoel elke dag binnen handbereik. Het summum van ontspanning! Met een strak douchedesign is het ook visueel genieten.

Ga gratis naar Install Day, dé vakbeurs voor de installatiesector, en val in de prijzen!

Op 22 november kun je opnieuw naar dé vakbeurs voor de professionals uit de installatiesector. Na een bezoek aan Install Day ben je weer helemaal mee met de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Nog een reden om te gaan: je kunt er waardevolle prijzen winnen!

 

Time to relax: deze strakke XL-inloopdouche biedt volop douchevrijheid

Op het einde van een drukke dag wil je ontspannen in alle vrijheid. Een luxueuze inloopdouche die je een ruimtelijk gevoel geeft is dan je partner in crime. De WALK-IN XC van Kermi met transparante glaswand is er nu ook in extra brede uitvoering. Helemaal te customizen bovendien!