Velbus domotica: Edge Lit glazen bedieningsmodule met oled scherm

Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

De Velbus Edge Lit bedieningsmodules met ingebouwde ledverlichting aan alle zijden zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Deze verlichting met RGBW-kleurenspectrum kan gebruikt worden als sfeerverlichting, maar ook gekoppeld worden aan een bepaalde functionaliteit. Staat de verwarming aan, dan kan dit aangeduid worden door bijvoorbeeld een rode gloed. Brandt er nog licht in de kinderkamer, dan kan bijvoorbeeld groen licht de aandacht trekken. Of, zoals in dit filmpje getoond wordt, kan bij alarm een afbeelding getoond worden en via een rood, knipperend licht de weg naar de uitgang aangegeven worden. Deze bedieningsmodules zijn beschikbaar in zwart of wit, met een enkelvoudige, dubbele of viervoudige bediening of een viervoudige bediening met oled-display.

Kiezen voor Velbus is kiezen voor Belgische kwaliteit waarbij zowel de hardware als de software volledig ontwikkeld worden door eigen ingenieurs. Velbus is een modulair bussysteem dat in tegenstelling tot vele andere aanbieders geen dure centrale nodig heeft. Met Velbus haal je een stabiel en betrouwbaar systeem in huis met een lage instapkost en vijf jaar garantie.

Graag meer info? Kijk op de website van Velbus of neem vrijblijvend contact op.

Meer nieuws van Velbus

Domotica bedieningspaneel
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Gespot: strak en handig glasbedieningspaneel voor je domotica

Door je woning te automatiseren geniet je van extra comfort. Maar wat met de bediening? Met het handige Edge Lit glasbedieningspaneel van Velbus bedien je je domotica vlot en in stijl. Dit strakke paneel met tot wel 32 bedieningen heeft de looks én de brains.

Domotica zelfplaatsing
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Domotica: dit handige systeem installeer je makkelijk zelf

Op zoek naar een domoticasysteem dat je zelf kunt installeren? Het domoticasysteem van Velbus plaats je makkelijk zelf, ook als je geen voorkennis hebt. Zo geniet je snel van meer comfort en een eenvoudige bediening in huis. Ontdek hoe het werkt.

Domotica
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Domotica duur? Zo geniet je van de voordelen zonder grote kosten.

Geïnteresseerd in domotica, maar bang voor het prijskaartje? Je woning automatiseren hoeft niet duur te zijn! We bewijzen het met een rekenvoorbeeld. Ontdek de sleutel tot betaalbare domotica.