Batibouw 2019 - Velbus, een decentraal Belgisch domoticasysteem

Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Velbus is een decentraal systeem, wat er op neer komt dat er eigenlijk geen echt hart van de installatie is, met als grote voordeel dat het ook niet kan uitvallen en dat je ze niet moet aankopen!  Alle informatie van de modules, zit in de module zelf ingebakken.  Het systeem kan dus niet platgelegd worden door een defecte in die ene module.

 

Velbus is een Belgisch systeem, dat 100% backward compatible is. Dat betekent dat de eerste klanten van 15 jaar geleden, nu nog altijd de nieuwste technologieën zonder probleem kunnen implementeren in hun woning. De meerprijs die je betaald voor een velbus installatie bedraagt 10% tot 15%. De duurdere kost van de modules wordt deels gecompenseerd door de eenvoud van installatie waardoor er minder manuren moeten gepresteerd worden. Wil je een idee van wat een installatie je gaat kosten kun je alle prijzen van de verschillende modules downloaden op de website velbus.eu.

 

Het velbus systeem is een zeer robuust systeem. Er is slechts een uitval van 1 op 1000 modules en om die reden krijg je op een velbus systeem dan ook 5 jaar garantie op de onderdelen. 

Meer nieuws van Velbus

Domotica bedieningspaneel
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Gespot: strak en handig glasbedieningspaneel voor je domotica

Door je woning te automatiseren geniet je van extra comfort. Maar wat met de bediening? Met het handige Edge Lit glasbedieningspaneel van Velbus bedien je je domotica vlot en in stijl. Dit strakke paneel met tot wel 32 bedieningen heeft de looks én de brains.

Domotica zelfplaatsing
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Domotica: dit handige systeem installeer je makkelijk zelf

Op zoek naar een domoticasysteem dat je zelf kunt installeren? Het domoticasysteem van Velbus plaats je makkelijk zelf, ook als je geen voorkennis hebt. Zo geniet je snel van meer comfort en een eenvoudige bediening in huis. Ontdek hoe het werkt.

Domotica
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit > Domotica.

Domotica duur? Zo geniet je van de voordelen zonder grote kosten.

Geïnteresseerd in domotica, maar bang voor het prijskaartje? Je woning automatiseren hoeft niet duur te zijn! We bewijzen het met een rekenvoorbeeld. Ontdek de sleutel tot betaalbare domotica.