Ontdek de vernieuwde showroom van Wienerberger in Londerzeel en laat je verbazen

Op zoek naar duurzame bouwmaterialen voor je (ver)bouwproject? Ga dan zeker de vernieuwde showroom van Wienerberger in Londerzeel ontdekken. Die biedt zoveel meer dan een vernieuwd interieurconcept! Er is sterk ingezet op beleving, met heel wat digitale toepassingen, mooie realisaties, texturen en meer. Alle producten en oplossingen van Wienerberger zijn fysiek aanwezig, met vele maquettes waarbij innovaties en plaatsingstechnieken worden getoond.

Net zoals in de showroom van Kortrijk, valt er heel wat te beleven:

  • Je spot een indrukwekkend aanbod aan gevelstenen, kleidakpannen, binnenmuurstenen en kleiklinkers.
  • Je ontdekt de nieuwste trends en innovaties (renovatie en nieuwbouw).
  • Op een speciale display test je eenvoudig alle combinaties (gevelstenen, kleiklinkers …) die jou interesseren.
  • Je krijgt referentieadressen, technisch advies en documentatie. Over de producten, maar ook over EPB, BEN-bouwen enzovoort.
  • Je neemt gratis stalen van je favoriete producten mee naar huis.

Een aanrader!

Pssst … Heb je al gehoord over de showroomactie? Ga je tussen 6/3 en 8/4 langs in een Wienerberger showroom, dan krijg je kortingsbonnen die je kan gebruiken bij je aankopen. Na je bestelling krijg je zo tot 475 euro terugbetaald. Ontdek deze actie en spring binnen in een Wienerberger showroom naar keuze (Londerzeel of Kortrijk).

Om je bezoek zo vlot mogelijk te laten verlopen, boek je best vooraf online je afspraak. Plan je een bezoek op zaterdag, dan is een afspraak verplicht.

Dankzij de showroomactie bespaar je stevig op je budget, maar niet op kwaliteit. Want de hoogkwalitatieve producten van Wienerberger gaan jaren mee, zijn gemaakt met respect voor het milieu en bieden volop creatieve mogelijkheden. Vraag hier je inspiratiebrochures aan.

In samenwerking met Wienerberger NV

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.