Batibouw 2019 - Wat zijn de nieuwigheden van Vandersanden?

Vandersanden lanceerde in 2019 tijdens Batibouw een nieuwe reeks strengpersstenen. Dit zijn rechte gladde stenen, met kleurnuance in. Ze hebben een breedte van 6,5 cm, waardoor er enkele centimeters vrijkomen om extra isolatie te steken t.o.v. klassieke gevelstenen.

De ECO-baksteenstrips zijn slechts 2cm breed, waardoor wij 8 cm aan materiaal uitsparen. Dit betekent voor Vandersanden een energiebesparing van 50% en een materiaalbesparing van 70%. Uiteraard geniet ook de consument daarvan. Doordat er meer ruimte ontstaat voor isolatie zal hij minder uitgeven aan zijn energiefactuur.

E-Board is een complete totaaloplossing voor renovatie en nieuwbouw. Bij renovatie wordt het bestaande gebouw ingepakt met isolatieplaten, die daarna worden bekleed met steenstrips. De klant heeft keuze uit meer dan 100 kleuren die kunnen toegepast worden op het E-Boardsysteem.

Kleiklinkers zijn een 100% natuurlijk product, d.w.z. dat de kleur van de klinker in de massa gebakken zit en de kleur eeuwig aanwezig blijft. Kleiklinkers zijn zeer duurzaam, kunnen herlegd worden en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De kleiklinkers van Vandersanden zijn voorzien van afstandshouders, waardoor de kleiklinkers allemaal dezelfde voeg hebben, waardoor het regenwater perfect draineert in de ondergrond.

Ontdek de gevelstenen, gevelsystemen, steenstrips en kleiklinkers van Vandersanden op www.vandersandengroup.com. Je doet er heel wat inspiratie op. Neem vrijblijvend contact op met Vandersanden voor gratis advies en een offerte op maat.