Zelf je chape leggen met het Staenisrooster (op de werf)

Met het Staenisrooster, een robuust zelfbouwsysteem voor kleine oppervlaktes, plaats je je chape vloeropbouw makkelijk zelf. Zo kun je vaak rekenen op een mooie besparing.

In deze video tonen we welke gereedschappen je nodig hebt om een chape vloer te plaatsen, hoe je een nivelleer laser stevig plaatst op een isolatieplaten ondergrond, hoe je de eerste rijen Staenisroosters plaatst en erna afregelt in hoogte, hoe eenvoudig het is om chape zelf op de werf aan te maken via een chape silo, hoe je het Staenisrooster invult met chape a.d.h.v. een kruiwagen, hoe je de chape afsleept op de latten van het Staenisrooster en deze mooi vlak poliert.

Met deze tips kan je direct van start gaan om zelf je vloeropbouw te plaatsen in je leefruimte, badkamer, bureau, garage, enz ... Gebruik de vloeropbouw tool en ontvang meer specifieke informatie over jouw chape vloeropbouw.

Je Staenisrooster, de nodige vulmiddelen en het plaatsingsgereedschap bestel je makkelijk online via de webshop. Het Staenisrooster met eigen ogen previewen voor je beslist? Bezoek een toonzaal van Sack zelfbouw.