Hoe wordt een baksteen gemaakt

Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Soms is het zo veel eenvoudiger om met beelden iets te zeggen in plaats van met woorden... Deze video is daar een mooi voorbeeld van. De liefde die zij bij Vandersanden naar hun bakstenen overbrengen, wordt ook overgebracht in deze video!  Kijk & geniet!

Meer nieuws van Vandersanden Group

Ecologische baksteenstrips die fors besparen op grondstoffen en energie
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Ecologische baksteenstrips die fors besparen op grondstoffen en energie

Dankzij een overname door baksteenproducent Vandersanden group halen ze het meest innovatieve productieproces voor in de mal gevormde steenstrips binnen.  Dankzij dit proces wordt meer dan 50% grondstof & energie bespaard!

Algemeen - Excellente familiebedrijven
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen > Algemeen.

Vandersanden Group verkozen tot Ambassadeur Excellent Familiebedrijf

‘Ambassadeur Excellent Familiebedrijf’ is een nieuwe onderscheiding die de beste familiebedrijven huldigt en voordraagt als inspirerende rolmodellen. Als laureaat koos een deskundige en onafhankelijke jury voor Vandersanden Group met hoofdzetel in Bilzen. De baksteenfabrikant mag zich gedurende twee jaar ‘Ambassadeur Excellent Familiebedrijf’ noemen. De jury baseerde zich op de resultaten van een diepgaande en academisch onderbouwde vragenlijst.

Batibouw 2017 : De beste manier van isoleren is “esoleren”

Voor het isoleren van bestaande muren denken veel verbouwers spontaan aan spouwmuurisolatie. Maar dé meest doeltreffende manier van isoleren is esoleren. Dat is de gevel isoleren aan de buitenkant en tegelijk ook vernieuwen met een mooie bakstenen look. 

Batibouw 2017 : Esoleren: verbeter de energieprestatie van je woning

Jan N. wilde de energieprestatie van zijn woning verbeteren. Maar ook genieten van de tijdloze uitstraling van baksteen. Twee ambities die hij met esoleren kon invullen.

Batibouw 2017 : Win 1 van de 10 waardebonnen van €1.000

Voor wie op zoek is naar een originele baksteen moet op Batibouw 2017 zeker het nieuwste gamma van Vandersanden Group bekijken. 5  zachte, naturelle kleuren met een Wasserstrich afwerking en 6 bakstenen in het nieuwe langformaat 40.  Kiest u voor één van deze meest recent ontwikkelde bakstenen, dan profiteert u van een exclusieve lanceringskorting van €250. Deze korting is een Batibouwactie. Bezoek de stand van Vandersanden Group en vraag naar uw kortingsbon.