Nelissen Iso-façade

Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

ISO-Façade isoleert in één beweging je gevel en geeft een totaal nieuwe look

Iso-Façade is een veelzijdig product dat op vrijwel elke ondergrond kan toegepast worden. Naargelang de ondergrond verschilt, passen wij de desbetreffende producten aan, zodat je steeds zorgeloos kan genieten van een perfect geïsoleerde woning.

 

Bekijk hoe ISO-Façade verwerkt wordt

Meer nieuws van Nelissen Steenfabrieken

Nelissen snelbouwsteen
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw.

Binnenmuren die hun steentje bijdragen

Rode keramische snelbouwstenen staan bekend om hun goede thermische en akoestische eigenschappen, uitstekende druk- en brandweerstand en opmerkelijke duurzaamheid. De grote bouwblokken bestaan voor minstens 20% uit perforaties – de gaten in de steen – waarvan de vorm verschilt van fabrikant tot fabrikant. Ze kunnen snel veel water opnemen en ook weer afgeven, de buitengewone vormstabiliteit voorkomt scheuren. De stenen zijn bedoeld om achteraf te bepleisteren. Ze worden gemetseld of verlijmd en zijn beschikbaar in verschillende diktes. Niet verwonderlijk dat snelbouwstenen veruit het meest gebruikte materiaal zijn voor de binnenmuren van een woning.

Zwart mangaan - Nelissen steenfabrieken
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Gevelstenen, de blikvanger van je woning

De gevel van een woning is een eyecatcher. Het uitzicht ervan wordt in de eerste plaats bepaald door de aankleding. De keuze aan gevelmaterialen is echter heel uitgebreid. Naast de traditionele bakstenen kun je gebruikmaken van gevelpleisters, steenstrips, gevelplaten, metaal, hout en nog veel meer. Mogelijkheden genoeg dus om jouw woning een uitzonderlijk karakter te geven.

Plaatsen van hoek en steenstrippen
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Isolatie en steenstrips: totaaloplossing

In één beweging je gevel isoleren en een volledig nieuwe look creëren? Dat kan! Bouwers en verbouwers worden op hun wenken bediend met een pasklare oplossing voor nieuwbouw en renovatie. Zo een kant-en-klaar totaalsysteem bestaat uit isolatie en steenstrips. En weet je wat? Het kan in een mum van tijd zowel door een doe-het-zelver als door een vakman worden geplaatst.