Wat is Dual Power?

Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gereedschappen.

Het Dual Power batterijplatform, dat is een ruim aanbod aan doe-het-zelf- en tuingereedschap op accu. Alle Dual Power tools werken op een van onze 20V- of 40V-accu’s. De 40V-tools zijn enkel compatibel met de 40V-accu, terwijl de 20V-toestellen op beide accu’s werken. Gebruik je een 40V-accu op een 20V toestel? Dan wordt de gebruiksduur van je tool nagenoeg verdubbeld.

Het snoerloze gereedschap van Dual Power wordt standaard zonder accu en lader verkocht. Je wisselt de accu in slechts enkele seconden. Omdat de 40V-accu op elk toestel werkt, hoef je niet voor elke tool een eigen exemplaar aan te kopen. Dat bespaart je heel wat geld en tijd. Je hebt immers altijd de juiste accu bij de hand.

Ga snel naar je dichtstbijzijnde Dual Power-verkooppunt en ervaar het zelf!

Meer nieuws van Powerplus

Sleuven en ruimtes voor elektriciteit: welke tools heb je nodig? - 4
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit.

Sleuven en ruimtes voor elektriciteit: welke tools heb je nodig?

Het leggen van elektriciteitsleidingen mag dan specialistenwerk zijn, het slijpen en uitboren van de nodige sleuven en ruimtes kan je makkelijk zelf doen. Met het juiste gereedschap uiteraard. Ontdek in dit artikel welke steengoede tools je klus vergemakkelijken.

Pimp zelf je interieur met houten creaties dankzij de juiste tools

Hout zorgt voor een gezellige sfeer in het interieur. Bovendien is het een dankbaar materiaal dat je gemakkelijk kunt bewerken. Maar welk gereedschap gebruik je hiervoor het best? Ontdek enkele eenvoudige doe-het-zelf klussen met hout en welke tools je hiervoor nodig hebt.