Gazononderhoud met Dual Power

Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gereedschappen.

Dankzij het tuingereedschap van Dual Power geniet je in een mum van tijd van een perfect onderhouden gazon. En dat zonder lastige verlengsnoeren of ongezonde uitlaatgassen. Begin met dubbele kracht aan je gazononderhoud dankzij de Dual Power grasmaaier met twee batterijaansluitingen. Zo maak je korten metten met elk verwilderd gazon tot maar liefst 500m2.

Is het gras gemaaid en ben je klaar om je gazon te verticuteren en verluchten? Dan wissel je de accu in een handomdraai van toestel. Weet je niet hoe je je gazon het best onderhoudt? Bekijk dan even onze verticuteergids.

 

Meer nieuws van Powerplus

Sleuven en ruimtes voor elektriciteit: welke tools heb je nodig? - 4
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit.

Sleuven en ruimtes voor elektriciteit: welke tools heb je nodig?

Het leggen van elektriciteitsleidingen mag dan specialistenwerk zijn, het slijpen en uitboren van de nodige sleuven en ruimtes kan je makkelijk zelf doen. Met het juiste gereedschap uiteraard. Ontdek in dit artikel welke steengoede tools je klus vergemakkelijken.

Pimp zelf je interieur met houten creaties dankzij de juiste tools

Hout zorgt voor een gezellige sfeer in het interieur. Bovendien is het een dankbaar materiaal dat je gemakkelijk kunt bewerken. Maar welk gereedschap gebruik je hiervoor het best? Ontdek enkele eenvoudige doe-het-zelf klussen met hout en welke tools je hiervoor nodig hebt.