2-in-1 accubladblazer

Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gereedschappen.

Wanneer de herfst het land in zijn greep houdt, ligt je tuin steevast vol met gevallen bladeren. Om daarmee snel en makkelijk komaf te maken, schakel je best een bladblazer in. Zodat je voortaan niet meer met een vervuilend benzinetoestel met alle geur- en lawaaihinder van dien moet werken, is er dit handige 2-in-1 tool van Dual Power.

Naast bladeren efficiënt en krachtig wegblazen, kan je je tuinafval ook opzuigen. Zo is je tuin in een mum van tijd weer spic en span!

Kom meer te weten over Leaf Power Vacuüm van Powerplus.

Meer nieuws van Powerplus

verf afbranden
Geplaatst in Inrichting.

Ga je je muren schilderen? Zo bereid je ze voor

Wil je een kamer opknappen door de muren te schilderen? Een prima plan! Om een strak eindresultaat te verkrijgen komt er meer bij kijken dan een blik verf openen, roeren en verven maar. Start met een goede voorbereiding aan de hand van onze checklist en adviezen.

schroefboormachine
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Gipsplaten plaatsen: hiermee ga je te werk

Ben je aan het (ver)bouwen? Dan is de kans groot dat je gipsplaten zal plaatsen. Hiermee werk je binnenwanden en plafonds van je woning gemakkelijk en mooi af. Wanneer kies je welke gipsplaat? En welke tools kun je gebruiken om ze te plaatsen? Kom het hier te weten.

Sleuven en ruimtes voor elektriciteit: welke tools heb je nodig? - 4
Geplaatst in Technieken > Elektriciteit.

Elektricteit zelf plaatsen? Deze tools zijn hiervoor onmisbaar

Het leggen van elektriciteitsleidingen mag dan specialistenwerk zijn, het slijpen en uitboren van de nodige sleuven en ruimtes kan je makkelijk zelf doen. Met het juiste gereedschap uiteraard. Ontdek in dit artikel welke steengoede tools je klus vergemakkelijken.

Pimp zelf je interieur met houten creaties dankzij de juiste tools

Hout zorgt voor een gezellige sfeer in het interieur. Bovendien is het een dankbaar materiaal dat je gemakkelijk kunt bewerken. Maar welk gereedschap gebruik je hiervoor het best? Ontdek enkele eenvoudige doe-het-zelf klussen met hout en welke tools je hiervoor nodig hebt.