Euromac2 bouwsysteem voor energiezuinige en passieve woningen

Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Bouwmaterialen.

Met het Euromac2 systeem bouw je eenvoudig en snel een luchtdichte, supergeïsoleerde vocht- en koudebrug-vrije woning.  Energiezuinige betonbouw. Een ideaal alternatief voor de traditionele bouwmethodes en uitermate geschikt voor energiezuinig en passieve woning. Gebouwd met een bouwsnelheid van enkele weken. Ontdek snel meer over deze bijzondere bouwmethode: https://zerobuild.eu/

Meer nieuws van ZeroBuild.eu

15/08 Open Werfdag ZeroBuild.eu: ontdek betonbouw voor zelfbouwers

Op zaterdag 15 augustus organiseert ZeroBuild.eu een open werfdag.
ZeroBuild.eu bouwt momenteel een energiezuinige half open bebouwing in Meerhout, nabij Geel (40 minuten van Antwerpen / 25 min van Hasselt / 45 min van Brussel).

Met dit innovatief bouwsysteem realiseer je jouw passief huis in een record tijd !

Altijd graag met de blokken gespeeld als kind? Dan ga je dit bouwsysteem als (zelf)bouwer zeker ook interessant vinden. Het Euromac2 bouwsysteem laat toe om op enkele dagen tijd een volledige ruwbouw-verdieping te bouwen. Bijna-energie-neutraal of zelfs volledig passief, naargelang de gekozen systeem-dikte. Gedaan met bakstenen stapelen of Ytong blokken lijmen!

Zelf een (energiezuinige) betonwoning bouwen?

Betonbouw wint al een tijdje aan populariteit. De uitermate hoge kwaliteit van betonbouw is bij de meeste mensen al bekend, maar de traditionele betonbouw is geen methode die zich goed leent voor zelfbouw. Het plaatsen van het bekistingssysteem en het inwerken van de leidingen zijn grote hindernissen die ertoe leiden dat maar weinig zelfbouwers starten met betonbouw. Toch is er al een tijdje een ideale oplossing op de markt.