Hoe een hellend dak isoleren?

Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Isoleer je hellend dak met minerale wol en geniet van een perfect thermisch en akoestisch geïsoleerde ruimte.

Meer nieuws van Ursa

Ursa minerale glaswol
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Waarom glaswol een goede keuze is voor je isolatieklussen

Comfortabel en energiezuinig wonen begint bij goede isolatie. Als je gaat zoeken naar de juiste producten zijn er heel wat mogelijkheden. Welk isolatiemateriaal is er dan het beste voor jouw klus? En hoe verbetert het je woning of bedrijfsgebouw? Ontdek waarom minerale glaswol een ideale oplossing is.

Muurisolatie ursa
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Isoleren van buitenmuren: dit zijn de mogelijkheden

Muurisolatie is een investering die je veel oplevert: je profiteert van een lagere energiefactuur, draagt je steentje bij voor het milieu en je verhoogt de waarde van je woning. Bovendien kun je genieten van premies. Mooi meegenomen toch? Welke methode kies jij om je muren te isoleren? Ontdek er snel meer over.

Dakisolatie ursa
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Als je isoleert, begin je met het dak!

Ben je van plan om te isoleren, dan is het slim om met het dak te beginnen. Dit is immers de grootste verliespost van warmte in je huis. Het dak isoleren levert je al gauw een besparing van 30% per jaar op. Bovendien kun je genieten van premies. Mooi meegenomen toch? Hoe isoleer je het dak met minerale glaswol of XPS? Ontdek de mogelijkheden.

Brandveilige isolatie met URSA glaswol
Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Brandveilige isolatie met URSA glaswol

Wil je jouw woning of gebouw goed isoleren én brandveilig maken? Dan zit je met URSA glaswol als isolatiemateriaal zeker safe. Ontdek waarom glaswol het ideale materiaal is.