Reni - De specialist in regenwaterrecuperatie

Reni helpt je met je regenwater optimaal te gebruiken als alternatief voor leidingwater. De regenwaterputten worden als totaaloplossing aangeboden voor het duurzaam (her)gebruik van regenwater. Via de applicatie kunt u zelf eenvoudig uw eigen regenput samenstellen en een systeem op maat bestellen.

De Reni regenwaterinstallatie is een complete oplossing met filter, pomp en tank. Het is een voorgemonteerd systeem, gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. Vang regenwater op in een regenput en gebruik het zoveel mogelijk als alternatief voor leidingwater bij toepassingen zoals toilet doorspoelen, de auto reinigen, kleding wassen, de tuin besproeien, de vloer dweilen of de stoep reinigen. Zo bespaart u tot 58 % op uw drinkwaterfactuur.

Meer nieuws over Funderingen en kelders

Vochtige keldermuren bezetten? Hiermee behandel je ze definitief

Een kelder is één van de vochtigste ruimtes in huis. Is je oude kelder bepleisterd, dan kan het pleisterwerk op den duur loskomen. Hoe bezet of behandel je je keldermuren zodat er geen problemen meer opduiken?

Je woning uitbreiden: krijg advies vanaf € 95, excl. btw

Wil je je meer leefruimte in je woning? Dan kun je overwegen om die uit te breiden. Dat is meestal een stuk goedkoper dan verhuizen. Hoe voorkom je problemen met de stabiliteit van je woning? Eenvoudig, schakel een ervaren bouwingenieur in!
 

De leefkelder: van ongezellige bewaarplek tot luxueuze leefruimte

Wie zegt dat een kelder alleen kan dienen om spullen in te bewaren? Steeds meer nieuwbouwwoningen hebben een leefkelder met originele invulling. Kelders worden ontspannings- of praktijkruimtes, slaap- of badkamers. Een interessante piste voor wie compact en energiezuinig wil wonen. Ontdek de mogelijkheden en geniet maximaal van je kelderruimte!

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE