De Wereld van SOS-Ingenieur.be

Om u nog duidelijker te maken met welke bouwvragen en bouwproblemen u bij SOS-ingenieur terecht kan, hebben wij een promotiefilmpje gemaakt in 3D. Grappig, plezant, maar vooral ook heel herkenbaar. Gelukkig gaat het hier maar om een animatiefilmpje.

Mocht u beslissen om aan uw verbouwing te beginnen maar heeft u nog enkele vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Aarzel dan niet en contacteer ons VOOR u aan de werken begint. Dit kan u alvast heel wat geld en ongemakken besparen achteraf. Wij geven namelijk al advies vanaf 95,00 EUR excl. BTW.

Waar kunnen wij u mee helpen?

  • Alle bouwkundige berekeningen
  • Alle bouwkundige vragen
  • Controle of barsten al dan niet onschuldig zijn
  • Constructievragen
  • Bewapening
  • Vragen ivm draagmuren etc…
  • ….

Staat u misschien op punt om een huis te kopen? Ook daarmee kunnen wij u helpen. Wij bezoeken samen met u het huis? en controleren of de staat overeenkomt met de staat beschreven in de advertentie. Bovendien kunnen we ook op voorhand kijken of uw droomplannen uitvoerbaar zijn met het gekozen huis.

Meer nieuws van SOS-Ingenieur.be

sos bouwprobleem
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen.

Bouwvragen of -problemen? Contacteer de juiste hulplijn.

Ben je aan het bouwen of verbouwen, dan hoop je dat alles vlekkeloos verloopt. Toch is dat niet altijd het geval. Bij een bouwingenieur kun je terecht met technische bouwvragen en -problemen. Ontdek hoe je in enkele stappen geholpen kunt worden.   

sos ingenieur huis kopen
Geplaatst in Bouwen en Verbouwen.

Die droomwoning kopen: ja of nee? Nu advies vanaf € 95, excl. btw

Je hebt tijdens je huizenjacht een kanshebber gespot, spannend! Maar nu … Ga je die grote stap zetten en het contract tekenen? Ons advies: laat de woning eerst controleren op belangrijke gebreken!

Je woning uitbreiden: krijg advies vanaf € 95, excl. btw

Wil je je meer leefruimte in je woning? Dan kun je overwegen om die uit te breiden. Dat is meestal een stuk goedkoper dan verhuizen. Hoe voorkom je problemen met de stabiliteit van je woning? Eenvoudig, schakel een ervaren bouwingenieur in!
 

Mag ik die muur uitbreken of niet? Nu advies vanaf € 95, excl. btw

Wil je meer licht en een ruimtelijk gevoel in je woning? Of droom je van een open keuken? Dan kan het dat je een bepaalde muur liever ziet verdwijnen. Ons advies: schakel een ervaren bouwingenieur in voor je de sloophamer bovenhaalt!

SOS ingenieur barst in gevel
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Een barst in je gevel? Schakel een ingenieur in vanaf € 95, excl. btw

Op een dag ontdek je een barst in je buitenmuur. Er gaan meteen enkele vragen door je hoofd. Hoe is die barst ontstaan? Hoe los ik dit op? En vooral: is er een structureel probleem? Doe je voordeel met ons advies!