Batibouw 2019 - Zelf je plat dak plaatsen & waterdicht maken!

Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken.

Een zelfbouwdak is een dak om zelf te plaatsen. Bij zelfbouwdak wordt er een montagekit geleverd om het plat dak zelf te isoleren en waterdicht te maken.  Het volledige concept is opgebouwd om dit zelf uit te voeren, zonder ervaring of hulp van een dakwerker. Je moet zelf de isolatie plaatsen & de EPDM die in 1 stuk geleverd wordt verlijmen op het dak.

De wettelijke garantie van 10 jaar op scheuren en barsten van de EPDM blijft natuurlijk geldig, ook als je dit zelf plaatst. Aangezien EPDM een levensverwachting van 50 jaar heeft, wat onevenaarbaar is door andere dakmaterialen, is de kans dat je beroep moet doen op die garantie dan ook nog eens bijzonder klein!

De begeleiding omvat de support bij het bestellen en plaatsen van de EPDM en technische support. Er zit uiteraard ook een instructievideo bij de montagekit & een handleiding. Indien nodig kunnen klanten ook nog een korte opleiding komen volgen in het magazijn in Mechelen!

Op de werf wordt de EPDM uit 1 stuk geleverd, samen met isolatie, alle lijmen en kits die nodig zijn om het dak te plaatsen. Hierbovenop wordt nog een extra toolbox geleverd met handige tools zoals een lijmemmer, lijmrollen, aandrukrollen enz. Kortom, alles wat nodig is om je dak zelf te kunnen plaatsen.

Meer informatie: https://www.zelfbouwdak.be of direct een offerte opvragen : https://www.zelfbouwdak.be/offerte/

Meer nieuws van Zelfbouwdak

Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakbedekking.

Hoe zelf dakbedekking plaatsen op je plat dak?

Voor klussen aan je dak schakel je een dakwerker in, toch? Niet als het over een plat dak gaat!
Dat kun je makkelijk zelf van dakbedekking voorzien, met behulp van een zelfbouwpakket. Daarmee bespaar je tot 50% op je dakfactuur! Ontdek snel hoe het werkt.

Zelf eenvoudig je plat dak isoleren? Bezoek Zelfbouwdak op BIS!

Jij kunt zelf je plat dak isoleren en waterdicht maken. Je hebt er alleen een zelfbouwpakket van Zelfbouwdak voor nodig. Daarmee bespaar je tot de helft op je dakfactuur. Interesse? Bezoek dan de stand van Zelfbouwdak op BIS!  

Open Dak Weekend Mechelen 23-24-25 augustus 2019

Wil je weten of zelf je plat dak plaatsen iets voor jou is? Wij verwelkomen je graag op onderstaande data in ons magazijn van meer dan 1000 m² te Mechelen, met permanente demonstratie van de stapsgewijze opbouw van jouw plat dak.

Geplaatst in Ruwbouw > Isolatie.

Spanning in de isolatiemarkt

Begin 2017 is er door samenloop van omstandigheden (brand, herstructurering fabrieken), een schaarste ontstaan in MDI, een van de basisgrondstoffen voor de productie van PIR isolatie. Hierdoor is er een enorme opwaartse druk op de isolatieprijzen gekomen.

Plaats eenvoudig zelf je plat dak en bespaar

Je kent vast de zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Maar wist je dat er tegenwoordig zelfbouwpakketten bestaan voor je dak? Ook klussers zonder ervaring kunnen ermee aan de slag. Jouw winst: een besparing van maar liefst 60%!