Monteren van jaloezieën op een VELUX raam

Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Onderhoudsarme, vochtbestendige VELUX jaloezieën zijn ideaal voor de badkamer en de keuken. Deze koordloze, vochtbestendige jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken. Het unieke ontwerp komt zonder hangende koordjes uit. U verstelt gewoon de lamellen in de gewenste richting om de lichtinval optimaal te regelen. Jaloezieën zijn geweldig om van uw uitzicht en privacy te genieten.

Ideaal voor badkamers – Vochtbestendig en oriënteerbaar om inkijk te vermijden

  • Perfect passend gordijn, gemakkelijk te installeren dankzij ons exclusieve Pick&Click!® systeem.
  • Lichtregeling en privacy naar wens.
  • Lamellen om ongewenst binnenkomend licht te vermijden. Vervaardigd van aluminium en gelakt aan beide zijden.
  • Gemakkelijk schoon te maken.
  • Traploze bediening

Kleuren

Beschikbaar in 9 kleuren

[[{"fid":"14694","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_partner[und][0][target_id]":"Velux (175294)","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Kleuren van de jaloezieën","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Kleuren van de jaloezieën","field_tags[und]":"","field_folder[und]":"482"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_partner[und][0][target_id]":"Velux (175294)","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Kleuren van de jaloezieën","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Kleuren van de jaloezieën","field_tags[und]":"","field_folder[und]":"482"}},"attributes":{"alt":"Kleuren van de jaloezieën","title":"Kleuren van de jaloezieën","height":"48","width":"521","class":"media-element file-default","data-delta":"1"},"link_text":null}]]

Meer nieuws van VELUX

Batibouw 2018 - VELUX op Batibouw 2018: licht, ventilatie en connectiviteit voor een comfortabel en gezonder binnenklimaat

VELUX, de specialist in dakvensters en toebehoren, legt ter gelegenheid van Batibouw 2018 het accent op innovatie en connectiviteit. Het merk stelt op de beurs haar recentste innovaties voor aan de consument

Batibouw 2018 - Een vleugje magie in huis met de nieuwe gordijnencollectie van Disney & VELUX Goodnight

Ondergedompeld worden in de sprookjeswereld van Anna en Elsa, gaan slapen in het gezelschap van Winnie the Pooh en zijn vriendjes of dromen aan hoge snelheid naast Bliksem Mc Queen: de nieuwe collectie gordijnen van Disney & VELUX Goodnight zal kinderkamers vullen met magie en creativiteit. 

Batibouw 2018 - MyDaylight, een VR-applicatie voor de inrichting van de ruimtes onder het dak.

MyDaylight, de nieuwe applicatie van VELUX, maakt via cloud computing een virtuele maar levensechte simulatie van de daglichtinval in een kamer.

Batibouw 2018 - VELUX ACTIVE with NETATMO, een innovatieve oplossing voor een gezonder binnenklimaat

Tegenwoordig brengen we bijna 90 % van de tijd binnen door, en toch zijn we ons niet altijd bewust van het belang van een gezond binnenklimaat. Het heeft immers een invloed op ons energieniveau, onze ademhaling en op onze slaap. VELUX hecht veel belang aan deze thematiek. Het bedrijf bewijst opnieuw haar status als voorloper met VELUX ACTIVE, een alles-in-één systeem dat in samenwerking met NETATMO werd ontwikkeld. Het innovatieve, geconnecteerde systeem garandeert een automatische beheersing van het binnenklimaat. Het meet het comfort in de ruimte en opent of sluit op het juiste moment automatisch de elektrische INTEGRA® producten zoals vensters, rolluiken of buitenzonweringen.  

Belang van daglicht in de woning
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Belang van daglicht in de woning groter dan ooit

Het perfecte daglicht in huis: liefst 9 op de 10 Belgen denken erover na bij het (ver)bouwen, zo blijkt uit een bevraging van VELUX bij 700 Belgen. Maar toch onderschatten ze het belang van bepaalde elementen. “Zo kijken ze vooral naar de grootte van de ramen, terwijl het aantal ramen en de functie en inkleding van de ruimte ook doorslaggevend zijn”, zegt VELUX lichtexpert Nicolas Roy. VELUX lanceert daarom de gratis app MyDaylight, waarmee je heel eenvoudig voor elke kamer in huis het reële effect van daglicht kan visualiseren.