Natuurlijk daglicht met de lichtkoepels van Skylux

Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Skylux startte in 1954 onder de naam AG Plastics als een groothandel in glas en spiegels. Daglicht zit dus al heel lang in hun DNA. Bijna 50 jaar geleden maakte Skylux zijn eerste lichtkoepels. Vandaag staan die in heel Europa synoniem voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De missie van Skylux? Zoveel mogelijk daglicht in jouw leven brengen, 365 dagen op 365.

Skylux biedt een uitgebreid gamma lichtkoepels in kunststof of glas.

Twee architecten vertellen waarom ze kozen voor Skylux om daglicht in het gebouw te brengen.

Graag meer info? Vraag hier je gratis brochure over lichtkoepels aan.

Nog vragen of benieuwd naar een offerte op maat? Neem contact op met Skylux.

Ontdek hier een premium plaatser in je buurt.

Meer nieuws van SKYLUX NV

Lichtstraat
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Deze lichtstraten behalen de brandweerstandnormering BROOF(t1)

De vereiste brandweerstand voor een plat dak ligt hoog. Het behalen van de brandweerstandnormering BROOF(t1) bij een dak met lichtstraten wordt al snel een huzarenstukje. Die kopzorgen behoren tot het verleden. Fabrikant Skylux ontwikkelde een vernuftig systeem waarmee je een lichtstraat kan opnemen in je ontwerp én de norm BROOF(t1) kan behalen.

Haal de magie van buiten nu ook binnen met een Climalux terrasoverkapping

Hou je van de frisse buitenlucht, je tuin en natuurlijk daglicht? Wij ook. Zóveel zelfs dat we buiten gewoon mee naar binnen nemen. En niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Maak kennis met de populaire standaard terrasoverkapping Climalux.

Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Waarom kiezen voor een lichtkoepel in kunststof?

Eén of meerdere lichtkoepels maken een groot verschil voor een ruimte. Je haalt er een grote dosis daglicht mee naar binnen en geniet van de bijhorende voordelen. Er bestaan koepels in glas, kunststof of een combinatie van de twee materialen. Wat zijn de troeven van koepels in kunststof? Dat ontdek je hier.

Nu 50 euro terugbetaald bij aankoop van een Skylux-dakraam SKY10 of SKY20

Op zoek naar een kwalitatief dakraam? Skylux legt je in de watten! Bestel je tussen 29 februari 2020 en 30 juni 2020 een dakraam van het type SKY10 of SKY20, dan kun je 50 euro korting pakken op het aankoopbedrag. Dit mag je niet laten liggen … 

skylux dakramen
Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Nieuw: een dakraam dat insecten buitensluit en verse lucht binnenlaat

Hete zomers, je kent het wel: je wilt ‘s avonds je dakraam openzetten om te verluchten, maar dan komen die vervelende muggen je lastigvallen. Dat behoort vanaf nu tot het verleden. Ontdek het nieuwe dakraam dat niks binnenlaat, behalve frisse lucht.