Het Skylux-dakvenster, met muggenhor aan de buitenkant

Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Skylux breidt zijn aanbod uit met een volledig gamma kwalitatieve, duurzame, veilige én snel te plaatsen kiepdakramen voor hellende daken. Met als unieke feature: een muggenhor aan de buitenkant die naast muggen ook andere insecten, bladeren en zelfs pollen buitenhoudt.

De manueel te bedienen muggenhor bestaat uit een antiallergische screendoek die alle insecten tegenhoudt. Maar ook bladeren, vuil en stof. Door de antiallergische eigenschappen krijgen zelfs pollen geen kans. De muggenhor is combineerbaar met een donkerder getint screendoek als zonnewering en is standaard inbegrepen in de prijs.

Terwijl een klassiek wentelraam roteert rond zijn as, functioneert een kiepdakraam met kiepstanden zoals een gewoon raam in een rechte muur. Dankzij een revolutionair scharnier draai je het dakraam vanuit kiepstand in één vlotte beweging verder door, tot de buitenkant naar binnen gekeerd staat, mooi verticaal: het zogenaamde dakkapeleffect.

Dat maakt dat kiepramen veiliger en duurzamer zijn dan de klassieke kantelramen. Ze zijn ook makkelijker te plaatsen, onverslijtbaar én onderhoudsvriendelijk. Ze zijn verkrijgbaar in alle standaardformaten.

Meer nieuws van SKYLUX NV

Geplaatst in Ruwbouw > Dakwerken > Dakvensters.

Innovatie: revolutionair kiepdakraam met dakkapeleffect voor hellende daken

Het kiepdakraam van Skylux heeft een uniek draaisysteem waarmee je een groter bruikbaar vloeroppervlak bekomt dan met een klassiek wentelraam. Aan de buitenkant zit een muggenhor die insecten, regen, stof, pollen en bladeren tegenhoudt. Maar er is meer, veel meer!