Aluminium ramen en deuren: hoogwaardig aluminium met de voordelen van kunststof

De Decalu aluminium reeks van Deceuninck omvat voor elke bouwstijl een oplossing. Ook biedt het heel wat mogelijkheden op vlak van design: van modern tot tijdloos klassiek. Voor elke stijl is er een passend profiel.

Decalu profielen hebben de kleinste zichtbare breedte voor een maximale lichtinval zonder aan performantie in te boeten. De volledige reeks is standaard voorzien van verdoken beslag. Dit levert een strakke look en betere luchtdichtheid op, omdat de dichtingen niet worden onderbroken.

De isolatiestrips zijn op voorhand geïntegreerd in de thermische onderbreking, zo ben je zeker dat er isolatie rondom aanwezig is. De voorgemonteerde rubber vooraan in het kader zorgt ervoor dat de koude lucht niet kan binnendringen in het profiel. Door de voorgemonteerde rubbers in de glaslatten profiteer je van een excellente lucht- water- en winddichtheid. De rubbers zitten steeds in de juiste positie en blijven op hun plaats. Hierdoor bekom je een uitstekend isolatieniveau met een Uf-waarde van 0,96. Bijgevolg bespaar je heel wat energie.

Alle RAL-kleuren zijn beschikbaar van wit tot kwartsgrijs over grafietzwart. Dankzij het slimme kleurengamma Smart Colours matchen de beschikbare kleurcoating voor aluminium (Aluroc) en kunststof (Decoroc) volledig met elkaar. Ideaal om Decalu en Elegant (kunststof) in één project te combineren.

Dankzij het gepatenteerde anti-bi-metal-effect blijven je nieuwe aluminium deuren zelfs bij extreme temperaturen hun vorm behouden. Zo sluit jouw voordeur perfect in elk seizoen.

Ontdek het Decalu-gamma van Deceuninck en vind een verdeler in je buurt.