Hoe nieuwe ramen plaatsen bij een renovatie?

Belisol Leuven zorgde voor nieuwe ramen en een nieuwe voordeur bij deze klant in Steenokkerzeel. Volg hier hun verhaal van A tot Z.

Meer nieuws van Belisol

Showrooms Belisol
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

De kracht van de Belisol showroom

Met in totaal meer dan 40 showrooms in heel België zet Belisol stevig in op het franchisemodel. Zo openden in het eerste kwartaal van 2018 nog drie nieuwe showrooms in Knokke, Paal en Marche-en-Famenne. Lokale expertise, persoonlijk advies op maat en een gemoedelijke, ongedwongen aanpak zijn volgens Belisol de grote troeven van lokale filialen tegenover grote beurzen en online-verkoop.

Dubbel glas, wat is dat precies?

Dubbel glas isoleert beter dan enkel glas, logisch. Het bestaat dan ook uit 2 glasplaten van elk 4 mm dik. Daartussen zit een spouwzone van 15 mm breed. Leer meer over dubbel glas en hoogrendementsglas.

Waarom kiezen voor geluidswerend glas?

Straatlawaai kan voor heel wat irritatie zorgen. Doe er wat aan! Met geluidswerende beglazing heb je er meteen minder last van. Maar dit type glas heeft nog meer voordelen.

Dit zijn de voordelen van veiligheidsglas!

Met veiligheidsglas zijn jij en je gezin beter beschermd tegen inbraak en vandalisme. En bij glasbreuk zullen jullie je niet verwonden. Een aanrader dus! Ontdek de soorten veiligheidsglas en hun voordelen.

Welk glas kiezen voor je ramen?

Hoogrendementsglas, drielagig glas, veiligheidsglas … Wie vandaag glas moet kiezen voor zijn ramen heeft opties te over. Maar hoe kies je het juiste glas voor jouw woning? Patrick Goorts, relation manager bij Sprimoglass, geeft raad.