Hoe nieuwe ramen plaatsen bij een renovatie?

Belisol Leuven zorgde voor nieuwe ramen en een nieuwe voordeur bij deze klant in Steenokkerzeel. Volg hier hun verhaal van A tot Z.

Meer nieuws van Belisol

Batibouw 2018 - Belisol pakt uit met 3 nieuwigheden

Een glazen vouwwand in je living die je volledig kan openschuiven … Zou dat niet geweldig zijn? De grens tussen binnen en buiten wordt zo erg klein. Met deze en andere nieuwigheden pakt Belisol uit op Batibouw.

Buitenschrijnwerk - Geprint glas
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Geprint glas

Nieuw op de markt: geprint glas. Met deze leuke optie druk je jouw stempel op je ramen en deuren. Je kiest dus niet enkel het type glas, maar ook hoe origineel je het maakt. Hoe zit dat juist in elkaar? En welke mogelijkheden zijn er?

Buitenschrijnwerk - Houten deur
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Een houten voordeur - De verschillende houtsoorten

Overweeg je een houten voordeur aan te kopen, dan bepaalt onder andere de houtsoort de look van je deur. Ook de duurzaamheidsklasse, die de resistentie van de houtsoort met een cijfer tussen 1 en 5 aanduidt, is belangrijk voor je keuze. Bij Belisol worden de houten deuren voornamelijk uit de houtsoorten afrormosia en meranti gemaakt. Maar wat is nu net die duurzaamheidsklasse en hoe zit dat bij de verschillende soorten hout?

Buitenschrijnwerk - Een erker vervangen of plaatsen
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Een erker plaatsen of vervangen, dat is specialistenwerk

Elk project is uniek. Een eenvoudige voordeur, praktische ramen, dakkapellen, extreem grote ramen of erkers vervangen? Vakmanschap is dan essentieel, zo merkten ook Veerle en Thierry bij hun renovatieproject mét nieuwe voordeur en erker. 

Afsluitbare raamgreep
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Inbraakbeveiliging van je ramen

Plan je nieuwe ramen aan te kopen? Dan is het leuk om de mooiste materialen en kleuren uit te kiezen, te kijken wat het best bij je woning past … Maar het loont ook om aan worstcasescenario’s te denken: Wat als er iemand wil inbreken? Hebben we onze ramen voldoende beveiligd? Want spijtig genoeg, zien inbrekers een raam of deur als de makkelijkste manier om binnen te geraken. Gelukkig doet Belisol alles om dat te vermijden!