Hoe nieuwe ramen plaatsen bij een renovatie?

Belisol Leuven zorgde voor nieuwe ramen en een nieuwe voordeur bij deze klant in Steenokkerzeel. Volg hier hun verhaal van A tot Z.

Meer nieuws van Belisol

Maak kans op gratis ramen en deuren dankzij de eindejaarsactie van Belisol

2020 is voor ons allen een bijzonder jaar. Daarom doet Belisol iets extra voor haar klanten. Wie nu bestelt, krijgt niet alleen ramen en deuren zonder zorgen maar maakt bovendien kans om zijn aankoop terug te winnen. Start 2021 met een knaller, profiteer van de grote eindejaarsactie.

Hoe onderhoud je aluminium ramen het best?

Dat je het glas van je ramen geregeld moet schoonmaken weet je wel. Maar hoe zorg je ervoor dat ook de aluminium profielen een leven lang mooi blijven? Ontdek enkele heldere en gemakkelijke onderhoudstips voor aluminium ramen.

Nieuwe ramen en deuren laten plaatsen? Zo bereid je het voor

Ben je van plan het buitenschrijnwerk van je woning te vervangen? Een goed idee! Zo verbeter je voor een groot deel de energieprestaties van je woning. Hoe bereid je je voor op de plaatsing? Ontdek enkele van onze tips.

Actie Belisol: bestel ramen of deuren en krijg het glas aan 1 euro

Het is zover, de showrooms van Belisol openen opnieuw de deuren en hun adviseurs staan weer voor je klaar! En dat uiteraard in alle veiligheid. Om de gezondheid van de Belisol medewerkers en die van jou als klant te waarborgen, gelden de nodige voorzorgsmaatregelen. Maar er is meer.

Spot de nieuwste ramen- en deurentrends bij Belisol op Batibouw

Nieuwe ramen en deuren nodig voor je verbouwing of nieuwbouw? Ga dan zeker eens langs bij Belisol op Batibouw 2020. Voor de zesde keer op rij krijg je er professioneel advies en fikse kortingen.