Hoe wordt mijn aluminium raam gemaakt?

Aliplast besteedt niets uit! Alles gebeurt onder één dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen en isoleren. Omdat de firma alles binnenshuis houdt, zijn hun afdelingen beter op elkaar afgestemd. Bij Aliplast hebben ze een uitermate goed zicht op alles wat te maken heeft met de productie van profielen en toebehoren.

Voor meer info, neem een kijkje op aliplast.com.

Meer nieuws van Aliplast Aluminium Systems

Verticale aluminium gevelbekleding
Geplaatst in Ruwbouw > Ruwbouw > Gevelwerken.

Aluminium gevelbekleding: een hedendaagse look voor je woning in 1,2,3

Je houdt van een moderne bouwstijl, maar de gevels van je woning weerspiegelen dit niet. Hoe geef je je gevels makkelijk een hedendaagse uitstraling? Ontdek de aluminium gevelbekleding Deco Wall.

Ramen en deuren kiezen: probeer de configurator en bekijk meteen het resultaat

Hoe vind je de ideale ramen en deuren voor jouw project? Algemene tips zijn nuttig, maar het is vooral belangrijk dat je ramen en deuren bij jouw situatie en woning passen. Om uit te vissen wat best werkt voor jou, kun je nu verschillende mogelijkheden uitproberen. Gewoon vanuit je luie zetel.

Trend: slanke, hoogisolerende raamprofielen in aluminium

Minimalistische aluminium ramen en deuren met slanke profielen zijn een ware trend. En dat zowel bij nieuwbouw als renovatiewoningen. Ontdek het geheim achter hun succes en de mogelijkheden voor jouw project.

Interieurtip: karaktervolle smeedijzeren deuren, nu ook in aluminium!

Een fijn profiel, maar een sterk karakter. Smeedijzeren binnendeuren geven je interieur een unieke look. Geen wonder dat ze tegenwoordig zo populair zijn. Helemaal on trend is de aluminium binnendeur met diezelfde stoere uitstraling van staal. Daarmee profiteer je bijkomend van interessante materiaalvoordelen.