Timmerman ramen en deuren, daar kan je een leven lang van genieten

Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

De ramen en deuren van Timmerman zijn kwalitatief en duurzaam, ze gaan een leven lang mee.  Het levende bewijs dat pvc en aluminium een lange levensduur hebben en waar je dan ook lang kunt van genieten.

Meer nieuws van Timmerman

PVC-ramen: alle kleuren van de regenboog…

We moeten het waarschijnlijk niet meer herhalen, maar PVC is een prachtig materiaal voor uw ramen en deuren dat bovendien geweldig isoleert (zowel temperatuur als lawaai en wind). En als klap op de vuurpijl is het o zo gemakkelijk te onderhouden. En laat je niet wijsmaken dat het maar “plastic” is: alle ramen en deuren van Timmerman zijn versterkt met extra staal en kunnen echt wel tegen een stootje.

Aluminium schuiframen: de esthetische overgang tussen buiten en binnen

Schuiframen, ze geven het meeste licht en vallen toch niet op in uw interieur. Je ziet ze niet als ze dicht zijn en als ze open staan nog minder. Ze zorgen niet voor plaatsverlies buiten en binnen en kunnen perfect voorzien worden van vliegramen. Je wint ook plaats doordat er geen “deur” openstaat en ruimte inneemt. En het oog wil natuurlijk ook wat. Schuiframen zijn immers de meest esthetische oplossing als het over ramen gaat die uitgeven op de tuin of omgeving. En dat in zowel strakke, moderne woningen als in klassiekere huizen.

Onderhoud PVC-ramen en deuren

Proficiat, je hebt gekozen voor pvc ramen en deuren. Pvc is immers een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Maar hoe onderhoud je het nu precies? Het materiaal is op zich al vuil- en stofwerend en is dus zeer eenvoudig te reinigen. We leggen je hieronder kort uit hoe je optimaal je PVC-ramen en deuren onderhoudt.

 

Hoe kan je je ramen nog extra beveiligen?

Ga jij ook graag eens een avondje stappen met vrienden? Of vertrek je binnenkort misschien op reis? Je huis blijft dan natuurlijk onbewaakt achter. Om je goed voor te bereiden en dieven geen kans te geven, krijg je van ons enkele tips hoe je alvast je ramen het best kan beveiligen

BENOveren: wat en hoe?

Je woning renoveren, het is een heuse klus. Daarom is het belangrijk om te bezinnen eer je begint. Je kiest dus best voor een renovatie met een positieve impact op lange termijn. En als je daarvoor kiest, kies je voor BENOveren.