Sapa AluminiumVakman

Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

SAPA AluminiumVakman is het kwaliteitslabel van de gecertificeerde constructeurs van SAPA Building System –aluminium ramen, deuren, schuifdeuren en veranda’s. De SAPA AluminiumVakman staat garant voor vakkundig advies, professionele opmeting, gedetailleerde ordervoorbereiding, permanente kwaliteitscontrole, kwalitatieve samenstelling tot ramen, vakkundige plaatsing en een goede dienst na verkoop.

Meer nieuws van Hydro Building Systems Belgium NV

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner?

Bij de keuze van de ramen ga je als (ver)bouwer niet over één nacht ijs. Er zijn heel wat verschillende elementen die meespelen. Wie aan een drukke straat woont bijvoorbeeld, zal willen dat de ramen heel goed isoleren, terwijl anderen de voorkeur zullen geven aan een maximale lichtinval. Nog anderen zullen investeren in veiligheid of kiezen voor design in functie van de stijl van hun woning.

Sapa innovaties op Batibouw

Bezoekers kunnen op de Sapa stand kennis maken met het raam "Avantis Smartline 75 SHI", een hoogwaardig thermisch isolatiesysteem met drie kamers.  Dit systeem heeft een bouwdiepte van 75 mm en levert hoge prestaties in geval van extreme weersomstandigheden (sterke windstoten en lage temperaturen).

 

Écht duurzame aluminium ramen en deuren vanuit een persoonlijke aanpak

Sapa, de marktleider in aluminium sluit- en schrijnwerksystemen voor ramen, deuren en gevels, zal tijdens Batibouw van 29 februari tot 8 maart haar recentste innovaties in de kijker zetten. Duidelijk zal te zien zijn hoe het merk zich positioneert ten aanzien van duurzaamheid.
Voortaan krijgt het Sapa merk ook een gezicht: Sabine van Sapa. Zij beantwoordt met plezier alle vragen van de particuliere bouwheer.

Confort Smartline Sapa

Sapa op Batibouw met nieuwe aluminium schrijnwerkoplossingen

Sapa, de marktleider in aluminium sluit- en schrijnwerksystemen voor ramen, deuren en gevels, zal aanwezig zijn op Batibouw in Brussel van 21 februari tot en met 3 maart. Naast de vele verrassingen van de “Spiegelpaleis”-stand van het merk Sapa, kunnen bezoekers ook nieuwe oplossingen ontdekken die voldoen aan de isolatievoorschriften. De systemen zijn altijd eenvoudig te monteren om het leven van de bouwprofessionals eenvoudiger te maken.

L’aluminium est un matériau durable
Geplaatst in Ruwbouw > Buitenschrijnwerk.

Aluminium als duurzaam materiaal

Duurzaamheid. Misschien wel één van de meest gebruikte termen van de laatste 10 jaar. Alles begint bij duurzaamheid, zeker in de bouwsector. Het houdt iedereen bezig. En gelukkig maar.