Je plafond schilderen

Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Een fris wit plafond, of een leuk kleurtje; daar word je hele kamer mooier van. Maar hoe zorg je ervoor dat het mooi strak wordt? Heb je een speciaal voorstrijkmiddel nodig? Brechtje, onze Histor-styliste, weet precies waar je allemaal op moet letten en legt je in deze instructievideo stap voor stap uit hoe je je plafond mooi schildert. Wist je bijvoorbeeld dat je het best kan werken met een denkbeeldige vlakverdeling?

Bekijk ook het gedetailleerde stappenplan én een lijst met alle benodigdheden voor deze klus. Ga voor meer informatie naar de Verfkluswijzer.

Meer nieuws van PPG Coatings

Sigma - kennis van kleur
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Kennis van kleur

Kleuren zorgen voor emotie. Voor beleving en hoe wij een ruimte ervaren. Dat lijkt persoonlijk en subjectief, maar dankzij onderzoek valt er veel over te zeggen. Dat laatste gebeurt binnen Colours of Life. De kleurfilosofie van Sigma Coatings bundelt de kennis van kleurexperts, architecten en wetenschappers en vormt de basis voor doordachte kleurplannen. Stevig onderbouwd en gericht op het bevorderen van het welzijn van mensen in een ruimte.

Wand en plafond : Verfcalculator
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Verfklus? Zo bereken je hoeveel verf je nodig hebt

Je bent eruit, de muren van je eetkamer krijgen een nieuwe lik verf. Nadat je de kleur hebt gekozen (lichtgroen!), is het tijd voor verfkwestie twee. Hoeveel verf heb je nodig? Dat kan je gelukkig snel berekenen.

Wand en plafond : Verfkluswijzer
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Krijg advies op maat voor jouw verfklus

Eerst ontvetten of eerst schuren? Wat met barsten? Hoelang moet de verf drogen? Met onze tips pak je je verfklus aan als een pro. Zo kan je trots zijn op je resultaat en de verfsproeten op je armen. De goedkeurende blik van je huisgenoten krijg je er gratis bovenop.

Memo paint
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Sigma Memo Paint. De schrijf-wis-schrijf verf.

Sigma heeft iets nieuws: Memo Paint. Met deze verf wordt iedere egale oppervlakte beschrijfbaar met whiteboard- of krijtstiften. Het is daarna simpel te wissen en opnieuw te beschrijven. Leuk voor in de hal of in de keuken. Handig voor op kantoor of school. Sigma Memo Paint is gemakkelijk verwerkbaar en heeft maar één laag nodig. De verf is transparant, dus u kunt hem gebruiken over iedere kleur en op iedere egale ondergrond. De praktische en creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

Sigmapearl Clean Matt
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Matte muurverf blijft mat, ook na reinigen!

Ooit al matte muurverf afgewassen? Dan weet je vast en zeker dat je hiermee overgaat van de ene vlek naar de andere. Met dit probleem heeft Sigma komaf gemaakt. Sigma heeft een hoogwaardige matte muurverf ontwikkeld, die reinigbaar is zonder 'opglanzen', namelijk De Sigmapearl Clean Matt! Zijn prestaties zijn zo sterk op het vlak van blijven matheid, afwasbaarheid, eindresultaat, verwerking & dekking, dat de verf ook gebruikt wordt in veeleisende omgevingen zoals restuarants, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen en de voedselverwerkende industrie.