Je plafond schilderen

Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Een fris wit plafond, of een leuk kleurtje; daar word je hele kamer mooier van. Maar hoe zorg je ervoor dat het mooi strak wordt? Heb je een speciaal voorstrijkmiddel nodig? Brechtje, onze Histor-styliste, weet precies waar je allemaal op moet letten en legt je in deze instructievideo stap voor stap uit hoe je je plafond mooi schildert. Wist je bijvoorbeeld dat je het best kan werken met een denkbeeldige vlakverdeling?

Bekijk ook het gedetailleerde stappenplan én een lijst met alle benodigdheden voor deze klus. Ga voor meer informatie naar de Verfkluswijzer.

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van PPG Coatings

Trendkleur van het jaar 2017
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Sigma Coatings onthult de trendkleur van het jaar 2018

Een verfijnde, onverwacht neutrale kleur die tegemoet komt aan het groeiende verlangen naar comfort, privacy en hoop. Decoreer uw huis met deze vernieuwende neutraal grijze NCS-kleur, S 7010-R70B, de trendkleur van het jaar 2018.

Wand en Plafond - Luchtzuiverende verf sigma air pure
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Innovatieve luchtzuiverende verf voor een beter binnenklimaat

Uw huis opfrissen krijgt een geheel nieuwe betekenis. Er is nu namelijk een verf die niet alleen de uitstraling van uw muur of plafond, maar ook de kwaliteit van uw binnenklimaat verbetert. Dat is nodig, want de lucht binnen is tot tien keer meer vervuild dan buiten, onder andere doordat meubels, bouwmaterialen en tapijten vluchtige organische stoffen – zoals formaldehyde – uitstoten. 

Sigma - kennis van kleur
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Kennis van kleur

Kleuren zorgen voor emotie. Voor beleving en hoe wij een ruimte ervaren. Dat lijkt persoonlijk en subjectief, maar dankzij onderzoek valt er veel over te zeggen. Dat laatste gebeurt binnen Colours of Life. De kleurfilosofie van Sigma Coatings bundelt de kennis van kleurexperts, architecten en wetenschappers en vormt de basis voor doordachte kleurplannen. Stevig onderbouwd en gericht op het bevorderen van het welzijn van mensen in een ruimte.

Wand en plafond : Verfcalculator
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Verfklus? Zo bereken je hoeveel verf je nodig hebt

Je bent eruit, de muren van je eetkamer krijgen een nieuwe lik verf. Nadat je de kleur hebt gekozen (lichtgroen!), is het tijd voor verfkwestie twee. Hoeveel verf heb je nodig? Dat kan je gelukkig snel berekenen.

Wand en plafond : Verfkluswijzer
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Krijg advies op maat voor jouw verfklus

Eerst ontvetten of eerst schuren? Wat met barsten? Hoelang moet de verf drogen? Met onze tips pak je je verfklus aan als een pro. Zo kan je trots zijn op je resultaat en de verfsproeten op je armen. De goedkeurende blik van je huisgenoten krijg je er gratis bovenop.