Spanplafonds en -wanden

Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van spanplafonds, –wanden en plafondverlichting? Dan ben je bij Helixe installatiebedrijf aan het juiste adres. Of het nu gaat om een spanplafond voor thuis of een verlichte reclamewand voor op kantoor, wij geven je graag persoonlijk advies op maat. We hebben al meer dan 25 jaar ervaring op dit vlak en werken samen met zeer gereputeerde Europese fabrikanten. Zo zijn de spanplafonds afkomstig van DPS uit Polen en de spanwanden van Iraci uit Duitsland. Je mag dus rekenen op een goede kwaliteit, service en afwerking tot in de kleinste details.

Interesse in een spanplafond of spanwand? Neem contact op met een specialist voor vrijblijvend advies op maat. Vraag zeker ook je gratis documentatie aan.

Meer nieuws van Helixe Installatiebedrijf

Spanplafond oud plafond
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Het spanplafond: dé oplossing voor problemen met je oud plafond

Schimmel, beestjes, scheuren en vervormingen: je oud plafond krijgt vroeg of laat te maken met slijtage en schade. Of je gaat voor een (tijdelijke) herstelling, of je kiest voor een bestendige oplossing: het plaatsen van een spanplafond.

Helixe spanplafonds verlichting
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Spanplafonds: welke verlichting kan ik kiezen?

Je plafond renoveren of verlagen lukt al in één dag door een spanplafond te laten plaatsen. Maar met welke verlichting kun je dit combineren? Goed nieuws, vrijwel elke soort verlichting komt in aanmerking. Ontdek de mogelijkheden en krijg advies op maat. 

akoestisch spanplafond
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Het stijlvolle spanplafond: geluidscomfort troef!

Niets is vervelender dan geluiden die in een ruimte weerklinken omdat de akoestiek er slecht is. Een akoestisch spanplafond kan je leven een stuk aangenamer maken. Ontdek snel alle troeven.

spanplafonds verven
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Kan je een spanplafond verven?

Ben je van plan om een spanplafond te laten installeren en vraag jij je af of je een spanplafond kan verven? In principe kan je alleen een polyester spanplafond verven, maar wij raden dit ten zeerste af! In deze blog leggen wij uit waarom een spanplafond verven geen goed idee is en eigenlijk ook niet echt nodig is.

spanplafond Helixe
Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Past een spanplafond binnen jouw budget?

Een spanplafond heeft heel wat voordelen: snel geplaatst zonder breekwerken, strak resultaat, onderhoudsvriendelijk, … Maar hoeveel kost het eigenlijk? En wat bepaalt de prijs van een spanplafond? Kun je het ook zelf plaatsen?