Hoe Astrata wandtegels plaatsen?

Hout is hét materiaal bij uitstek om je interieur een warme en sfeervolle touch te geven. Decospan is de Europese marktleider op gebied van fineerverwerking. Bij hen vind je tal van creatieve oplossingen om hout in je interieur te brengen. Hun Astrata productgamma biedt drie soorten houten bekleding waarmee je je interieur een extra dimensie geeft.

Zo zijn er de Astrata Tiles, ecologische wandtegels op basis van gesneden hout van gerecycleerde oude eiken balken. Door de verschillende diktes van de plankjes bekom je een subtiel 3D-oppervlak met een karaktervolle, tijdloze uitstraling en een naadloze afwerking. De stijlvolle wandpanelen zijn in drie kleuren verkrijgbaar: Oak Vintage Harlem, Oak Vintage Hoboken en Oak Vintage Baltimore. Bekijk de diverse looks en vraag je gratis staal aan. In deze video leer je hoe je deze tegels makkelijk zelf plaatst.

Tip: ontdek ook de Astrata Slats van Decospan: gefineerde balken voor decoratieve interieurdoeleinden. Ze brengen sfeer en zorgen voor een subtiele dynamiek. Vraag je gratis brochure aan en laat je inspireren.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan