Wandtegels plaatsen met Level System

Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Impermo - KlusTip: Wandtegels Plaatsen Met Levelsysteem.

 

Meer nieuws over Vloeren

Vloeren : Workshops Impermo
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Zelf je vloeren leggen: gratis workshop!

Je droomvloer is besteld! Maar nu komt het échte werk. Om langdurig en optimaal van je vloer te genieten, wil je natuurlijk een perfecte plaatsing. Klaar om zelf de handen uit de mouwen te steken, maar je weet niet goed hoe je tegels invoegt? Wil je zelf je terras leggen met tegeldragers?

Tegels met aardetinten
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

3 alternatieven voor de klassieke, witte badkamertegel

De alom gekende glanzende of matte witte badkamertegel blijft een klassieker voor een verzorgde en afgewerkte look van je badkamer. En uiteraard vind je bij Impermo het grootste assortiment aan de scherpste prijzen, ook voor XL formaten. Maar er zijn een aantal interessante nieuwe trends. Neem hieronder zeker even een kijkje en laat je inspireren!

Metrotegels
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Metrotegels : Trend voor keuken & badkamer

Bij het begin van de vorige eeuw waren metrostations donker & vuil. Dankzij het glanzende oppervlak en afgeschuinde randen van de metrotegel weerkaatste het licht, waardoor de metrostations er lichter en aangenamer uitzagen. Het mag dus niet verwonderen dat de oorsprong van deze tegels terug te vinden is in de metrostations van Parijs!

Vloeren - Impermo megastockverkoop
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Megastockverkoop bij Impermo

Impermo maakt plaats voor de nieuwe collecties van 2018. Daarom pakken we in november uit met een megastockverkoop! De hele maand geniet je van uitzonderlijk lage prijzen op talrijke tegels die uitgestald liggen in onze toonzalen. Maar ook op de webshop vind je alle promoties terug. 

Megastockverkoop Impermo
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Megastockverkoop bij impermo wordt verlengd!

Ben je op zoek naar tegels, natuursteen of parket? Dan hebben we goed nieuws! Ook in december geniet je nog van de superdeals van de megastockverkoop bij Impermo.