Zelf een Livyn vloer zwevend plaatsen

Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Vinyl.

Dankzij het gepatenteerde Uniclic systeem kun je een Livyn 'Essential Click V4' vloer in een handomdraai plaatsen. Met het praktische systeem van tand en groef plaats je de vloerplanken met een enkele 'klik', zonder lijm of andere benodigdheden. Het Uniclic systeem laat je voor een maximaal plaatsingscomfort uit twee methoden kiezen.

Beginnen met het begin : De voorbereiding

Alles begint met een goede voorbereiding. Bekijk dit filmpje over hoe je je vloer ideaal kunt voorbereiden om Livyn te plaatsen.

Methode 1: Wentel & klik

Klik de panelen gewoon in elkaar langs de lange en de korte kant van de plank

Methode 2 : Horizontaal invoegen

Ideaal voor moeilijke hoekjes.  Anders dan de meeste andere vloeren kun je de livyn-planken ook horizontaal in elkaar voegen.  Dat is erg handig als je de laatste rij panelen plaatst, of op plekken waar je de panelen moeilijk of onmogelijk kunt wentelen.  (bijvoorbeeld onder deurlijsten of verwarmingstoestellen)

  

Meer nieuws over Vinyl

Vinylvloer houtlook living
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Vinyl.

Gespot: onderhoudsvriendelijke vinylvloer met authentieke houtlook. Morsen mag!

Het is beslist: je nieuwe vloer wordt er een met een warme uitstraling. Een houten vloer lijkt ideaal, maar die vraagt veel onderhoud. Wat nu? Maak kennis met de VYGO vinylvloeren van Impermo. Authentieke houtlook: check! Een zorgeloze oplossing voor jaren: dubbelcheck!

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE