Biseauté Metrotegel

Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

De metrotegel is een evergreener waar je alle kanten mee op kan. Keuze in kleur, matte of glanzende afwerking, voegkleur, alsook de plaatsing (halfsteens of op elkaar aansluitend) zorgen ervoor dat je met deze tegel een eigen twist geeft aan je interieur. De rechthoekige wandtegel met afgeschuinde zijkanten is een klassieker voor de badkamer en keuken. Combineer de metrotegel met de bijbehorende decoratieve boord en je hebt meteen die authentieke Victoriaanse sfeer te pakken.

Meer nieuws van IMPERMO

Tegeltrends 2020 - 3
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Tegeltrends 2020: exit minimalisme, we gaan voor Zuiders en sfeervol

Wanneer je je interieur wil aanpakken, is het altijd een goed idee om inspiratie op te doen.
Zo leer je meer over je voorkeuren en doe je frisse ideeën op. Kijk zeker uit naar een geslaagde look voor je vloeren en wanden, want die bepalen voor een groot deel je interieur. Ontdek de tegeltrends van het komende seizoen en vind je favoriet. 

Child proof vloer 1
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Welke vloeren zijn child proof?

Een jong gezin met kinderen vraagt om een huis waarin geleefd mag worden. Je wil je niet voortdurend storen aan zichtbaar stof op de vloer of steeds weer stress hebben voor vlekken. Is er dan toch vuil of een vlek? Een nat dweiltje erover, en klaar! Dus waarop moet je precies letten wanneer je op zoek bent naar child proof vloeren? Impermo begeleidt je in de zoektocht!

xxl badkamertegels
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Tegels.

Extra grote tegels XXL voor een extra ruimtelijk gevoel

We zien het graag groots: tegels steken we niet onder stoelen of banken maar laten we stralen in het interieur. Tegels in grootformaat (XXL) doen daar een schepje bovenop. Ze doen een kleine ruimte groter lijken en zijn dus perfect voor iedereen die graag een tikkeltje extra grandeur aan zijn interieur toevoegt.

impermo zwembadboorden
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Keramische zwembadboorden voor een perfecte afwerking

De zonnige temperaturen brachten ons een zomer vol snikhete dagen en klamme nachten. ‘Vamos a la playa’, denk je dan. Of nóg beter: je bent van plan om je eigen zwembad te plaatsen. Natuurlijk wil je dat je zwembad perfect afgewerkt wordt en dat het zich helemaal integreert in je huidige tuinlandschap. Onze zwembadboorden met bijbehorende keramische terrastegels van 2 cm dik doen het gewoon allebei!

Impermo tool
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Ontdek hoe je vloer er gaat uitzien in je interieur

Het moment suprême is aangebroken: tijd om je vloer te kiezen. Maar, dan gebeurt het: keuzestress. Je ontdekt al gauw dat je meerdere vloeren mooi vindt. Hoe weet je welke vloertegels het beste passen in jouw interieur? Kom het te weten nog voor er maar één tegel geplaatst is.