R&S Projects - Chape & Isolatiewerken

Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

R&S Projects kiezen zeer zorgvuldig hun grondstoffen en voldoen aan de strengste criteria. Een hoogtechnologische chapemachine zorgt voor een perfect homogeen mengsel. Onze chapemachine heeft een computergestuurd weegsysteem voor automatische grondstofdosering. Hiermee wordt exact de gewenste specificatie van de chape verkregen.

Voor het bepalen  van de niveaus van de chape wordt gebruik gemaakt van lasers.

Vakbekwame handen doen de rest.

Bij R&S Projects trachten wij zo veel mogelijk rekening te houden met de door de klant gewenste datum voor uitvoering van de werken. Zo kunnen wij een zo kort mogelijke leveringstermijn garanderen.

Meer nieuws over Vloeren

Breuksteen - flagstones
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Flagstones zijn weer helemaal terug!

Deze grillig gevormde, prachtige natuursteen was erg populair in de jaren 60 en 70, maar wint nu - 50 jaar later - opnieuw sterk aan populariteit. Flagstones zijn platte, onregelmatige gevormde natuurstenen die gewonnen worden door het splijten van gelaagde natuursteen. Leisteen is een van de meest bekende natuurstenen die worden gebruikt om flagstones te winnen. 

Vloeren : Workshops Impermo
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Zelf je vloeren leggen: gratis workshop!

Je droomvloer is besteld! Maar nu komt het échte werk. Om langdurig en optimaal van je vloer te genieten, wil je natuurlijk een perfecte plaatsing. Klaar om zelf de handen uit de mouwen te steken, maar je weet niet goed hoe je tegels invoegt? Wil je zelf je terras leggen met tegeldragers?

Zelf kurktegels plaatsen
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Kurk.

Kurktegels plaatsen: 4 essentiële do’s en don’ts op een rijtje

Een Santana-kleefvloer is eenvoudig te plaatsen, zolang je je aan de instructies houdt. Improviseer er niet op los, maar volg nauwgezet alle aanwijzingen. Alleen dan is een perfect eindresultaat mogelijk en geniet je binnenkort optimaal van je prachtige kurktegels. Ben je een beginner? Lees dan alvast volgende do’s en don’ts eens door, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vloeren - parket - aanbrengen parketolie
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Parket.

Het aanbrengen van parketolie: enkele tips

Een parketvloer afwerken met parketolie geeft het meest natuurlijke uitzicht aan je houten vloer. Maar een correcte plaatsing van olie is zeer belangrijk voor een mooi resultaat en, niet te vergeten, een lange levensduur. 

Vloeren - plaatsen van plankenvloeren - diagonaal
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

De legrichting van parket-, laminaat of vinylplanken

Alvorens de eerste plank van je vloer gelegd is, kom je misschien wel het grootste probleem tegen: in welke richting gaan we de planken leggen?