R&S Projects - Chape & Isolatiewerken

Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

R&S Projects kiezen zeer zorgvuldig hun grondstoffen en voldoen aan de strengste criteria. Een hoogtechnologische chapemachine zorgt voor een perfect homogeen mengsel. Onze chapemachine heeft een computergestuurd weegsysteem voor automatische grondstofdosering. Hiermee wordt exact de gewenste specificatie van de chape verkregen.

Voor het bepalen  van de niveaus van de chape wordt gebruik gemaakt van lasers.

Vakbekwame handen doen de rest.

Bij R&S Projects trachten wij zo veel mogelijk rekening te houden met de door de klant gewenste datum voor uitvoering van de werken. Zo kunnen wij een zo kort mogelijke leveringstermijn garanderen.

Meer nieuws over Vloeren

Child proof vloer 1
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Welke vloeren zijn child proof?

Een jong gezin met kinderen vraagt om een huis waarin geleefd mag worden. Je wil je niet voortdurend storen aan zichtbaar stof op de vloer of steeds weer stress hebben voor vlekken. Is er dan toch vuil of een vlek? Een nat dweiltje erover, en klaar! Dus waarop moet je precies letten wanneer je op zoek bent naar child proof vloeren? Impermo begeleidt je in de zoektocht!

Quickstep Woodlife
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Parket.

Innovatie: met deze coating blijft je parket een leven lang mooi

Met parket breng je sfeer en karakter in je interieur. Maar niet iedereen durft voor parket te kiezen uit schrik voor vlekken. Daar is parket toch gevoelig voor, niet? Niet als je voor de Wood for Life-bescherming kiest! Daarmee blijft je vloer jaren mooi en is hij makkelijk te onderhouden.

Tegelvloer kliksysteem 3
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Innovatie: onderhoudsvriendelijke, natuurlijke tegelvloer met kliksysteem

Even gebruiksvriendelijk en waterbestendig als een tegel. Even gemakkelijk geplaatst als klikparket. Dat is de eerste 100% natuurlijke tegelvloer met kliksysteem. Ontdek deze primeur op de Belgische (ver)bouwmarkt!

onderhoud keramiek
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Hoe moet je keramische tegels onderhouden?

Heb je onlangs een nieuwe tegelvloer geïnstalleerd, maar weet je niet goed hoe je ‘m proper maakt en houdt? Impermo legt het je graag uit. Want hoewel we jou graag in onze showrooms zien verschijnen, hebben we liever dat onze tegels lang meegaan. We beginnen met het goede nieuws: een tegelvloer heeft eigenlijk weinig of geen onderhoud nodig! Toch zijn er een paar dingen waarmee je rekening moet houden net na de plaatsing, elke week en om de drie maanden.

 

 

Isolerende kurkvloer
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Kurk.

4 ongemakken die je niét hebt met een isolerende kurkvloer

Je nieuwe of gerenoveerde woning vraagt om een nieuwe vloer. Maar wat blijkt? Eén, je hebt géén idee en twee, je vreest een verkeerde keuze te maken! Geen zin in frustraties? Let dan even goed op. We sommen de vier meest voorkomende ongemakken op die je liever niét wil ervaren met je nieuwe vloer.

 

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE