Imitatieparket plaatsen met Level System

Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Ben je klaar om zelf de handen uit de mouwen te steken, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Deze video toont je stap voor stap hoe je imitatieparket verlijmt met het Tilestone Level System. Met het Level System zorg je ervoor dat je parket of tegels vlot, gemakkelijk en geplaatst worden. Breng de clips aan tussen de tegels, schuif de spie in de opening van de clip en gebruik de aanbreektang om ze verder op spanning te brengen.
Heb je toch nog enkele technische vragen? Onze gratis workshops zijn de ideale gelegenheid om hier een antwoord op te krijgen. Check dus zeker op www.impermo.be wanneer er een workshop plaatsvindt in jouw vestiging en schrijf je snel in!

Meer nieuws van IMPERMO

Zelliges - Impermo
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Zelliges - Mooi in alle kleuren

Zelliges zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Met zijn vierkante vorm en de verschillende kleuren waarin hij te verkrijgen is, kan hij in vrijwel elk interieur naar wens en smaak gecombineerd worden.

Impermo nieuwe toonzaal
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Impermo nu ook in Geel en Sint-Pieters-Leeuw

Bijna 100 jaar na de opstart van het bedrijf groeit Impermo uit tot de grootste speler op vlak van tegels met verschillende vestigingen verspreid over Vlaanderen.

Impermo solden
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Supersolden bij Impermo!

Vanaf woensdag 3 januari kan je in alle toonzalen van Impermo het soldenaanbod ontdekken. Ook op zondag 14 januari kan je bij ons terecht, of shop 24/7 via de webshop

Vinyllaminaat impermo
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

(vinyl)Laminaat - Het Verschil

(vinyl)laminaat – een budgetvriendelijke en kwalitatieve vloer die je makkelijk zelf plaatst. Maar wat is nu precies het verschil tussen laminaat en vinyllaminaat?

Megastockverkoop Impermo
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Megastockverkoop bij impermo wordt verlengd!

Ben je op zoek naar tegels, natuursteen of parket? Dan hebben we goed nieuws! Ook in december geniet je nog van de superdeals van de megastockverkoop bij Impermo.