FloorHouse - parket schuren voor doe-het-zelvers

Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Parket.

Je bent verzekerd dat je met onze hulp vakkundig kunt omgaan met vervuiling, oude vernislagen, lijmresten en andere moeilijkheden. Bovendien: Wie zijn parket zelf schuurt, bespaart veel geld. Werkuren wegen bij dit soort klusjes zwaar door. Doe je het zelf, dan steek je twee derde van de totale kost in je eigen zak. In ons machinepark bevinden zich: * Sideboys voor een perfect schuurresultaat langsheen plinten en onder radiators * woodmasters, grofschuurders die moeiteloos oude afwerkingslagen verwijderen * Woodboys om te schuren, te boenen en te reinigen * en stoneboys voor het onderhoud en schoonmaak van uw stenen vloer Stuur een e-mail naar info@floorhouse.be om uw toestel nog vandaag te reserveren. Dit kan zeker in een van onze vijf winkels: Aartselaar, Antwerpen, Wommelgem, Hasselt of Turnhout.

Meer nieuws van FloorHouse

visgraatparket
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Parket.

Gedurende de maand mei geeft FloorHouse straffe kortingen op visgraatparket

Ontdek de tijdloze klassieker VISGRAATPARKET  nu bij FloorHouse en profiteer ook nog eens van onze opendeur actie met 25% korting op het hele gamma visgraat parketvloeren.

Bamboeparket
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Parket.

Tijdens de opendeur dagen ontvangt u 25% korting op het hele gamma bamboeparket vloeren bij FloorHouse

Bamboe is vooral geliefd voor zijn uniek en trendy design. Er zijn veel architecten die graag met bamboeparket werken – ook vanwege zijn ecologische troeven.

zelf plaatsen tegels
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Deze tegels plaats je zelf, in een handomdraai

Tegels en zelf plaatsen, dat gaat toch niet samen? Toch wel, dankzij de nieuwste generatie rigid tegels. Je vloer is snel en makkelijk gelegd en je hebt daar niet eens veel ervaring voor nodig.

De nieuwste generatie vloeren
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Ontdek dé innovatie in tegelvloeren

Er is een nieuwe generatie tegelvloeren. De kern uit composiet, versterkt met extra vezels, zorgt voor een ongelofelijke robuustheid en extra schokbestendigheid. 

Floorhouse Vinyl
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Vinyl.

Wat zijn de voordelen van click-vinyl?

Budgetvriendelijk, makkelijk te onderhouden en de keuze uit een waaier van kleuren en tekeningen. Met een vinylvloer stapel je de voordelen op. Ken jij ze allemaal?