Kurk in een kinesistenpraktijk

Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Kurk.

De inrichting van een kinesistenpraktijk vergt een doordachte aanpak. Niet alleen het functionele is van tel, de patiënt moet zich ook goed voelen en in staat zijn om volledig te ontspannen of zich te concentreren op de oefeningen. Een kurkvloer vormt daarbij de ideale ondergrond.

Meer nieuws van Santana

Santana Warmste week
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Breng de Warmste Week op temperatuur met de Warmste Kopjes

Vind je ze niet prachtig, onze trendy design kurkkopjes? Ze zijn stevig, isoleren uitstekend, voelen aangenaam aan en ogen aanlokkelijk. Het zijn net die eigenschappen die je ook terugvindt in onze natuurlijke vloeren en wanden.

Flooring days santana
Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Kurk.

Santana Flooring Days: dé ideale gelegenheid om je slag te slaan!

Heb je plannen voor een nieuwe vloer en wacht je het juiste moment af om een beslissing te nemen? Dat treft! Want alle Santana showrooms pakken uit met de "Flooring Days", dé ideale gelegenheid om het volledige assortiment Santana natuurvloeren en -wanden te bekijken en vergelijken.

Santana kurkvloeren
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Kurkvloeren: ecologisch, duurzaam én isolerend!

Denk aan een vloer en je denkt aan tegels, parket of laminaat. Begrijpelijk, maar er zijn alternatieven die zeker aan deze klassiekers kunnen tippen. Met kurkvloer bijvoorbeeld vink je vlot je checklist af. Zijn er ook nadelen? Lees en leer!

Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Kurkwanden: warme en natuurlijke wandbekleding

We dromen allemaal van een knusse, gezellige woning waar we ons helemaal thuis voelen. De inrichting en aankleding van je huis spelen daar een grote rol in. We gaan op zoek naar de juiste verlichting, een warme vloer, charmante meubels, maar ook de ideale wandbekleding. Verf of behang schieten ons meteen te binnen, maar heb je ook al eens aan kurk gedacht? Natuurwanden hebben je namelijk heel wat moois te bieden.

Natuurvloer om van te houden
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Een natuurvloer uit kurk: gezelligheid troef!

Wat is het héérlijk om buiten in het groen te vertoeven. De natuur heeft ons dan ook zoveel moois te bieden: rustgevende landschappen, indrukwekkende natuurgebieden, maar ook geweldige materialen. Meteen een mooie kans om de natuur in huis te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van zachte, warme en duurzame natuurvloeren?