Hoe plaats je een kurkvloer Silentwood Comfort

Geplaatst in Inrichting > Vloeren > Kurk.

Kort filmpje met gebruiksaanwijzing en plaatsingstips voor Santana kurkvloeren. Type Silentwood Comfort. Check ook eventueel de volledige Santana gebruiksaanwijzing voor extra specifieke details.

Meer nieuws van Santana

Tegelvloer kliksysteem 3
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Innovatie: onderhoudsvriendelijke, natuurlijke tegelvloer met kliksysteem

Even gebruiksvriendelijk en waterbestendig als een tegel. Even gemakkelijk geplaatst als klikparket. Dat is de eerste 100% natuurlijke tegelvloer met kliksysteem. Ontdek deze primeur op de Belgische (ver)bouwmarkt!

Santana 50 procent korting
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

OP = OP | Tot 50% korting op je nieuwe vloer of wand

Santana ruimt zijn stockruimte op. Een deel van onze vloeren en wanden wordt niet meer aangevuld en mag definitief de deur uit. Daarom kleven we er kortingen tot 50 procentop. Een gedroomde gelegenheid voor al wie een nieuwe vloer of wand wil plaatsen. 
 

Santana kurkvloeren
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Kurkvloeren: ecologisch, duurzaam én isolerend!

Denk aan een vloer en je denkt aan tegels, parket of laminaat. Begrijpelijk, maar er zijn alternatieven die zeker aan deze klassiekers kunnen tippen. Met kurkvloer bijvoorbeeld vink je vlot je checklist af. Zijn er ook nadelen? Lees en leer!

Geplaatst in Inrichting > Wand en Plafond.

Kurkwanden: warme en natuurlijke wandbekleding

We dromen allemaal van een knusse, gezellige woning waar we ons helemaal thuis voelen. De inrichting en aankleding van je huis spelen daar een grote rol in. We gaan op zoek naar de juiste verlichting, een warme vloer, charmante meubels, maar ook de ideale wandbekleding. Verf of behang schieten ons meteen te binnen, maar heb je ook al eens aan kurk gedacht? Natuurwanden hebben je namelijk heel wat moois te bieden.

Natuurvloer om van te houden
Geplaatst in Inrichting > Vloeren.

Een natuurvloer uit kurk: gezelligheid troef!

Wat is het héérlijk om buiten in het groen te vertoeven. De natuur heeft ons dan ook zoveel moois te bieden: rustgevende landschappen, indrukwekkende natuurgebieden, maar ook geweldige materialen. Meteen een mooie kans om de natuur in huis te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van zachte, warme en duurzame natuurvloeren?