V-ZUG Combi-Steam Soft roasting

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Snel, makkelijk en veelzijdig: dankzij hun gebruiksvriendelijke functies staan de (combi)stoomovens van V-ZUG garant voor een aangename kook- en eetervaring. Hete lucht, stoom, grill met luchtcirculatie of SlowCooking: welk gerecht u ook op tafel wilt toeveren, onze toestellen hebben de juiste functies. Laat uw inspiratie dus gerust de vrije loop!

Wil je meer functie's ontdekken van onze Combi stoomovens? Klik hier 

Meer nieuws van V-ZUG

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

De vaatwasmachines van V-ZUG: ecologisch en snel

De vaatwasmachines van V-ZUG zijn gemaakt voor het moderne leven: de Adora SL-modellen verbruiken een minimum aan energie en water. Ook hun functionaliteit werd verder op punt gesteld, met oa een ultrasnel Party-programma, een bijzonder zuinige OptiStart-functie en het beproefde SteamFinish.

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Een slimme combinatie: de nieuwe Fusion kookplaat van V-ZUG

Koken was nog nooit zo makkelijk en aangenaam. De nieuwe Fusion inductiekookplaat heeft een geïntegreerde dampafzuiger die de kookdampen vlak naast de potten en pannen naar beneden afzuigt. En dankzij de OptiLink functie kan de afzuiging met de kookplaat communiceren zodat ze volledig automatisch kan werken. Het OptiGlass tenslotte zorgt voor een robuuste coating die de kookplaat veel krasbestendiger maakt.

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Het FullFlex-inductiekookveld van V-ZUG: nu ook op 70cm breedte

Maximale flexibiliteit in de keuken betekent dat u uw potten en pannen waar u wenst kunt plaatsen op het glazen oppervlak van uw inductiekookveld. Met de zoneloze FullFlex-kookplaat van V-ZUG is het nu mogelijk: tot maximaal zes pannen worden automatisch herkend door de ultramoderne inductoren. Voor kleinere ruimtes biedt V-ZUG nu ook een compacte versie van deze FullFlex-kookplaat, deze kan tot maximaal vijf pannen ontvangen.

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Nieuwe generatie koeling: de innovatieve V-ZUG CombiCooler

Swiss made en voorzien van de innovatieve PureCool-technologie, de nieuwe CombiCooler V4000 is bijzonder ruim en zal alles prachtig koel houden. De handige MonoFridge-functie verandert het vriesvak in slechts enkele uren in een normaal koelvak.  

Geplaatst in Inrichting > Keuken.

Ontdek het plezier van een perfecte koffie met het nieuwe Coffee-Center van V-ZUG

Goed nieuws voor koffieliefhebbers en gepassioneerde baristi: met het nieuwe V-ZUG Coffee Center kunt u thuis genieten van alle specialiteiten van een koffiebar.