Keukens De Abdij inspireert: bekijk de Batibouw 2024 aftermovie

Kon je er niet bijzijn op Batibouw 2024? Het is nog niet te laat om keukeninspiratie op te doen! Stap terug in de sfeer van de beurs met de aftermovie van Keukens De Abdij. Of je nu droomt van een strakke, minimalistische keuken of een gezellige, landelijke sfeer wil creëren, de aftermovie toont tal van mogelijkheden en inspireert bij het ontwerpen van jouw ideale keukenruimte.

Bekijk de inspirerende aftermovie 

Hoe rock je jouw keukenproject? Op de indrukwekkende beursstand van Keukens De Abdij kon je volop frisse ideeën en nieuwe inzichten opdoen. Bezoekers ontdekten er de nieuwste keukentrends en innovaties, en vergeleken verschillende stijlen en opstellingen. Welke materialen en kleuren zijn populair? Hoe handig is een le-mans hoekkast? Is de Japandi keukenstijl iets voor jou? Het kwam er allemaal aan bod.

In de aftermovie spot je de nieuwste keukeninnovaties en trends die werden gepresenteerd op de beurs.

Laat je adviseren in een toonzaal 

Benieuwd naar advies voor jouw droomkeuken? Ga dan langs in een toonzaal bij jou in de buurt. De interieurarchitecten en keukenadviseurs van Keukens De Abdij staan klaar om je te helpen met het ontwerpen en realiseren van jouw sfeervolle maatkeuken. Je ontvangt er meteen een 3D ontwerp en de beste prijs voor je nieuwe keuken.

Maak hier een afspraak in een belevingstoonzaal van Keukens De Abdij en plan jouw inspirerende uitje. Liever eerst wat meer info? Vraag dan hier je gratis brochures aan.

In samenwerking met Keukens De Abdij

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.